reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Motylek ja wszystkie zdjęcia wstawiam tu z telefonu . Musisz najpierw wejść w swoją galerie edytuj zdjęcie przytnij zapisz i juz . Potem tu na dole wyślij plik i musisz znaleźć w galerii przyciete zdjęcie ( zmniejszone ) zaznaczyć i gotowe

reklama
Dziewczyny, ja też nie chcę umieszczać tutaj swojego zdjęcia, nie ze względu na Was, ale osoby trzecie, które mogą mu zaglądać. U mnie w rodzinie i wśród znajomych mało kto wie o ivf, nie chciałabym, aby ta grupa się powiększyła. Nie mam też fb.

Dziewczyny, ja też nie chcę umieszczać tutaj swojego zdjęcia, nie ze względu na Was, ale osoby trzecie, które mogą mu zaglądać. U mnie w rodzinie i wśród znajomych mało kto wie o ivf, nie chciałabym, aby ta grupa się powiększyła. Nie mam też fb.
Nie ma przymusu .
Każdy ma prawo podchodzić do tego jak chce

reklama
Do góry