reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak, możesz tak zrobić. Ja mam wszystko poblokowane dla obcych, a nawet dla niektórych z dalszych znajomych. Na instagramie za to chyba wszystko można zobaczyć nawet, gdy się go nie ma. Tak chyba ja widziałam Ciebie, gdy wymieniałyście się tu z dziewczynami nickami :)

To muszę posiedzieć i zobaczę jak dam radę poblokować to napiszę:) a na insta mało zdjęć moich jest. Głównie króluje mój szkrab:)

reklama
Tzn? Mogę sobie zablokować żeby nikt nie widział moich zdjęć oprócz zaakceptowanych znajomych? Bo normalnie jak wpisuje w google imię i nazwisko to cały profil mi wyskakuje i mogę sobie oglądać kogo chce.
Tak mozesz tak zrobic ze tylko osoby ktore znasz wodza twoje zdjecia moga to tez byc wybrani znajomi. A jesli widzisz wszystko u kogos to znaczy ze ta osoba nie ustawila sobie tych blokad

Jestem dopiero na pierwszej stronie, ale widzę same nowe fotki :)
Dziękuję, u mnie wszystko ok. Wzięłam dziś 5 zastrzyk, boli tak, jak przy pierwszej stymulacji, ale psychicznie dużo lepiej sobie radzę. Bratowa wylądowała w szpitalu, więc miałam trochę dodatkiwych zajęć ostatnio. Poza tym zostało mi ostatnie 5 dni w pracy przed urlopem, więc w pracy też szał. A że nie zamierzam tam wrócić przez najbliższe 2 lata,to chce zostawić po sobie porządek :)
A co u Ciebie? Jak Ci się podoba Teneryfa? I jak hotel? Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni :)
Teneryfa piękna narazie siedzę na północy i tak mi się tu podoba ze nie wiem czy zdążę pojechać na południe .
Hotel w 1 linii wystrój pokoju średni ;) ale czysto i bez robali hi widoki piękne plaża 3 minuty od hotelu ( czarna ) jedzenie w hotelu pycha ceny w barach super Żyć nie umierać . W dzień powrotu mam dostać @ i zaczynam antyki i lecę na Kielce :rolleyes:

Moja gin nie odbiera...nie wiem co zrobic z wizyta...dzis 1dc a nie wiem kiedy isc na wizyte. Czy 1 czy 2dc...i czy wtedy tez trzeba robic badanie estradiolu i progesteronu?

reklama
Do góry