reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam was kochane:) Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem :) od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać :D I są dwie kreski ;) Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika :p M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda:D:p:) Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data :pZobacz media 717746

Gratulacje !!! [emoji4] piękny kolorek drugiej kreski [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję bet.
Dziewczyny kolejne podejście, kolejne nadzieje i obawy. Tym razem wiekszy dystans i zobaczymy jaki finał mnie czeka.
Mam zupełnie inny zestaw leków przed transferem;
-duphaston
- prolutex 25
- żel crinone
- estrofem

Mialyscie taki zestaw? Oststnio mialam lutinus z duphastonem i estrofemem. Wydaje mi się ze dużo tego. Ten prolutex wzięłam dziś pierwszy raz i boli strasznie...
Czy to musi tyle kosztować? Jedna recepta ponad 1100 ?

reklama
Do góry