jagodaaga
Fanka BB :)
Żadnego bòlu piersi, plamienia???Jak nigdy brak objawów Dobrze się czułam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żadnego bòlu piersi, plamienia???Jak nigdy brak objawów Dobrze się czułam.
Gratulacje kochana :*Witam was kochane Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać I są dwie kreski Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data Zobacz media 717746
Piersi mnie bolą bardzo, ale nie brałam tego pod uwagę bo bolały mnie już przed transferem, na pewno od progesteronu( Crinone tak na mnie działa). Jedyny objaw to brak plamienia Tym razem nie szukałam żadnych objawów.Żadnego bòlu piersi, plamienia???
Igus jestem musiałam ochlanac po nadmiarze emocji i informacji.Oj bidulko wspieram cię kochana. Trzymaj się:*
Natalka jak po wizycie bo juz nie mogę się doczekać.