reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam was kochane:) Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem :) od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać :D I są dwie kreski ;) Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika :p M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda:D:p:) Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data :pZobacz media 717746
Gratulacje kochana :*

Oj bidulko:( wspieram cię kochana. Trzymaj się:*

Natalka jak po wizycie bo juz nie mogę się doczekać.
Igus jestem musiałam ochlanac po nadmiarze emocji i informacji.
A więc tak zaczynamy w 2dc antyki i po 20 dnich kontrola, raczej pójdę długim protokołem ale z innymi lekami.
Co najważniejsze w poprzedniej klinice chyba mnie przestymulowali bo do teraz mam powiekszone jajniki z duuuuuzo ilością malutkich pęcherzyków ( lekarka zrobiła oczy wielkie jak balony;))) ) a mogłam nie czuć hiperki bo mam astmę więc duszności u mnie non stop. Była zdziwiona również że tak długo byłam stymulowana aż 13 dni! I pobrano tylko 10 komórek. Sama musiała przetrawić ta dziwna praktykę.
Co do atmosfery w klinice to super podejście do pacjenta wzorowe, nie obiecują nic z góry tylko dzialaja na badaniach i stanie faktycznym.
Musieliśmy zrobic dodatkowe badania bo nie mieliśmy wszystkich ( o dziwo tych co muszą być do podejścia) ale doktorka bez kolejki załatwiła na piękne oczy jak to mówiła). Generalnie polecam i dziękuję za radę w wyborze nowej drogi oby owocniejszej niż poprzednia

A i jeszcze lekarka powiedziała że napewno zastosuje aktywację komórek plus wszystkie ulepszacze jakie okażą się pomocne w szczęśliwym zakończeniu

reklama
Do góry