reklama
misis188
Fanka BB :)
DziękujęDzien dobry dziewczyny
Misis188 dobrych wiesci na kontroli
Witam was kochane Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać I są dwie kreski Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data Zobacz media 717746
Załączniki
annemarie
Piekny tescior,Beta to formalnoscGratulujeWitam was kochane Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać I są dwie kreski Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data Zobacz media 717746
jagodaaga
Super!! Gratuleje!!!!Witam was kochane Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać I są dwie kreski Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data Zobacz media 717746
jagodaaga
W ktorym dniu zrobilas?Witam was kochane Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać I są dwie kreski Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data Zobacz media 717746
Dziękuję w 9dpt. Doktorek kazał w 10dpt, ale już nie wytrzymałam w poniedziałek betaW ktorym dniu zrobilas?
jagodaaga
Jejka ja tez chyba nie wytrzymam do bety w kolejna sobote nie ma szans, odliczam kazda godzine i dzien..oszaleje))Dziękuję w 9dpt. Doktorek kazał w 10dpt, ale już nie wytrzymałam w poniedziałek beta
reklama
husann
Witam was kochane Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać I są dwie kreski Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data Zobacz media 717746
Piekne 2 krechy. Gratulacje. Po takich krechach to zadna z nas by nie poszla dalej spac
Podziel się: