reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jeszcze jedno pytanie :-) czy luteine dopochwowo tez mam wziac jutro rano jak transfer po poludniu?

Ja w dniu transferu wzięłam o 7.00 rano a transfer był o 14.00 . Ale jak byłam w Invimedzie to tam oni aplikowali zaraz po transferze i nie pozwalali tego dnia brać , wiec chyba zależy od kliniki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w dniu transferu wzięłam o 7.00 rano a transfer był o 14.00 . Ale jak byłam w Invimedzie to tam oni aplikowali zaraz po transferze i nie pozwalali tego dnia brać , wiec chyba zależy od kliniki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez dostałam zaraz po transferze,ale u mnie kazał normalnie wziąć wieczorem i potem już 3x1

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To sa zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Bierze sie je po to zeby nie robily sie zakrzepy, a tym samym jest lepsze ukrwienie w macicy i potem zarodek lepiej odzywiony.
Progesteron zageszcza krew, wiec z tego powodu tez daja fraxiparyne.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahaaa oki, to juz wiem :)
Powiem wam ze dla mnie kazdy zastrzyk to koszmar....robie go z 10 min, najpierw walcze zeby wbic igle w ogole( nie wiem czy ja mam taka twarda skore)a potem samo wstezykniecie bo rece mi sie trzesa:_buuuu

Ahaaa oki, to juz wiem :)
Powiem wam ze dla mnie kazdy zastrzyk to koszmar....robie go z 10 min, najpierw walcze zeby wbic igle w ogole( nie wiem czy ja mam taka twarda skore)a potem samo wstezykniecie bo rece mi sie trzesa:_buuuu
Miałam to samo :)
Na szczęście moj mąż nie miał oporów ;) zazwyczaj tak mnie rozsmieszal,że nawet nie wiem kiedy i było po.
Ale 3 razy musiałam zrobić sobie sama....dramat!;)
które to Twoje podejście?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry