reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie jeśli któraś może mi powiedzieć lub wie jakich metod dodatkowych można oczekiwać w Novum? Chodzi mi o dodatki typu AH itp
Tym razem powiedziałam sobie że biorę wszystko co może zaoferować klinika żebym wiedziała iż zrobiłam wszystko co mogłam.

Ahaaa oki, to juz wiem :)
Powiem wam ze dla mnie kazdy zastrzyk to koszmar....robie go z 10 min, najpierw walcze zeby wbic igle w ogole( nie wiem czy ja mam taka twarda skore)a potem samo wstezykniecie bo rece mi sie trzesa:_buuuu
Mam tak samo. Dziś pierwszy raz zrobiłam zastrzyk tak że wbiłam go szybko. Zawsze powoli go wkuwałam, czasem ze 2 razy miejsce zmieniałam bo tak bolało. A jak wbijam szybko to nie boli i nie słabne przynajmniej przy tym

No i jesteśmy po wizycie . dziewczyny słyszałam bijące serduszko[emoji173] mojego maluszka [emoji23][emoji23]. Wszystko jest bardzo dobrze książka założona , maleństwo ma 1.33 cm. Jestem dziś prze szczesliwa [emoji2][emoji2]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje [emoji173]️ wspaniałe wieści [emoji255]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry