reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Jak poszłam dziś do niej i zapytała się mnie czego potrzebuje,to od razu powiedziałam, że muszę sobie wyczyścić umysł z tych wszystkich emocji i leków. Ze chce podejść do drugiej próby bez tego całego syfu w mojej głowie.
Mam nadzieje,ze uda się osiągnąć ten cel
A skąd jesteś ?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Następna po moje bliźniaki hi chorobcia we wrześniu będzie sezon na trojaczkiJestem pod wrazeniem :-) ok. 13 zadzwonila do mnie moja pani dr prowadzaca, az mnie zatkalo myslalam ze chxe zle wiesci przekazac a ona po prostu zadzwonila zapytac jak sie czuje po pynkcji)strasznie mili mi sie zrobilo. Ok. 14 tel od embriologa...z 7 zaplodnily sie 5...jutro transfer 2 z reszta czekaja do 6-7 doby czy bedzie co zamrozic ( obyyy!!!).jak myslicie dziewczyny czy to dobry wynikk?? Nic mi nie mowil jakiej klady sa lub tp.
Aaaa i zrobilam tsh( z duszs na ramieniu) wynik 1,4 :-)
Powodzenia .
jagodaaga
Następna po moje bliźniaki hi chorobcia we wrześniu będzie sezon na trojaczki
Powodzenia .[/QUOTE
O kurcze..to dobrze ze do wrzesnia nie czekalam
Natalii5
Zaciekawiona BB
Ja jestem z Poznania [emoji4] muszę poszukać w gdzie u mnie znajdę taka magię [emoji6] a jaki koszt takiego seansu?Jak poszłam dziś do niej i zapytała się mnie czego potrzebuje,to od razu powiedziałam, że muszę sobie wyczyścić umysł z tych wszystkich emocji i leków. Ze chce podejść do drugiej próby bez tego całego syfu w mojej głowie.
Mam nadzieje,ze uda się osiągnąć ten cel
A skąd jesteś ?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
U niej za pierwszy seans koszt to 150 zł. ,a kolejne 100 zł. Ale powiedziała ze to kwestia dogadaniaJa jestem z Poznania [emoji4] muszę poszukać w gdzie u mnie znajdę taka magię [emoji6] a jaki koszt takiego seansu?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Mi kazał brać normalnie,brałam rano ok 8 a transfer miałam o 14:10I jeszcze jedno pytanie :-) czy luteine dopochwowo tez mam wziac jutro rano jak transfer po poludniu?
reklama
Jagodko weź luteine, przed transferem i tak Cię ładnie wyczyszcza na przyjęcie nowych obywateli
Fraxiparine na lepsze ukrwienie z tego co kojarzę
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fraxiparine na lepsze ukrwienie z tego co kojarzę
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: