reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mu też przydał by się taki reset umysłu..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak poszłam dziś do niej i zapytała się mnie czego potrzebuje,to od razu powiedziałam, że muszę sobie wyczyścić umysł z tych wszystkich emocji i leków. Ze chce podejść do drugiej próby bez tego całego syfu w mojej głowie.
Mam nadzieje,ze uda się osiągnąć ten cel :)
A skąd jesteś ?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem pod wrazeniem :-) ok. 13 zadzwonila do mnie moja pani dr prowadzaca, az mnie zatkalo myslalam ze chxe zle wiesci przekazac a ona po prostu zadzwonila zapytac jak sie czuje po pynkcji:))strasznie mili mi sie zrobilo. Ok. 14 tel od embriologa...z 7 zaplodnily sie 5...jutro transfer 2 z reszta czekaja do 6-7 doby czy bedzie co zamrozic ( obyyy!!!).jak myslicie dziewczyny czy to dobry wynikk?? Nic mi nie mowil jakiej klady sa lub tp.
Aaaa i zrobilam tsh( z duszs na ramieniu) wynik 1,4 :-)
Następna po moje bliźniaki hi chorobcia we wrześniu będzie sezon na trojaczki :)
Powodzenia .

Jak poszłam dziś do niej i zapytała się mnie czego potrzebuje,to od razu powiedziałam, że muszę sobie wyczyścić umysł z tych wszystkich emocji i leków. Ze chce podejść do drugiej próby bez tego całego syfu w mojej głowie.
Mam nadzieje,ze uda się osiągnąć ten cel :)
A skąd jesteś ?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z Poznania [emoji4] muszę poszukać w gdzie u mnie znajdę taka magię [emoji6] a jaki koszt takiego seansu?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry