reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super! Czy to boli? Jakie są Twoje wrażenia ?
Wrażenia są mega pozytywne, miałam wrażenie ze ta dziewczyna czyta w moich myślach :) jakkolwiek dziwnie to nie brzmi. Czy boli? Zależy gdzie wbija igły. Ja miałam dziś 1 w nadgarstek i 2 w stopę. Uprzedzam, że te punkty mogą lekko zabolec. Poczułam ale jakoś bardzo nie bolało. Potem 20 min leżysz i się relaksujesz. A no i jeszcze masaż głowy do tego :)
To jest coś zupełnie zgoła innego od tej całej medycznej terminologii, z którą stykamy się na codzień :)
Mi zależało na tym żeby oczyścić swój umysł, z leków i obaw itp.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przy 5 transferze postanowiłam iść na akupunkturę pomyslałam , ze może pomoże . Generalnie specjalnie bolesne to nie jest , czujesz tylko ukucie delikatne ja miałam na stopie , kolanie , przy pępku ,uchu i w głowie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za info :) Cały czas się nad tym zastanawiam, czytałam, że nie zaszkodzi, a może pomóc.

Ja miałam dwa podejścia w rządowym programie. Pierwsze beta 0, bez mrożaków. 2 transfer jednego zarodka, zero mrożaków. Była ciąża, trwała tylko do 5 tygodnia:( Teraz jestem prywatnie w Provicie. Przezyłam ogromny szok jak dostałam wykaz badań do zrobienia. Przy rzadowym programie koszt wszystkich badań to ok 4000 zł w tej klinice w której wcześniej sie leczyliśmy. Teraz w provicie zrobiłam wszytskie badania z wykazu i niecałe 300 zł zapłaciłam.
[emoji44] to ale mi program rządowy.. ehh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wrażenia są mega pozytywne, miałam wrażenie ze ta dziewczyna czyta w moich myślach :) jakkolwiek dziwnie to nie brzmi. Czy boli? Zależy gdzie wbija igły. Ja miałam dziś 1 w nadgarstek i 2 w stopę. Uprzedzam, że te punkty mogą lekko zabolec. Poczułam ale jakoś bardzo nie bolało. Potem 20 min leżysz i się relaksujesz. A no i jeszcze masaż głowy do tego :)
To jest coś zupełnie zgoła innego od tej całej medycznej terminologii, z którą stykamy się na codzień :)
Mi zależało na tym żeby oczyścić swój umysł, z leków i obaw itp.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mu też przydał by się taki reset umysłu..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry