reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Codziennie tak wcinasz? :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak cidziennie po 2 3 sztuki jedna juz zapewnia 100% zapotrzebowanie organizmu teraz mielismy tydzien przerwy bo czekamy ba nowa dosrawe :)
Sa dobre wiec ciezko sie powstrzymac zeby nie jesc wiecej :) a przynajmniej to 2 tabletki mniej i dla mnie i dla m bo te orzechy maja mega dawki selenu i cynku w postaci naturalnej dla faceta rewelacja przy obnizonych parametrach nasienia.

To zarodki w 4 dniu rozwoju jesli w 5 dniu nie stana sie blastkami to sa male szanse na ciaze z nich ale nie przekresla to nic przykladem jest husan ktorej lekarz morulki zostawil do 6 czy 7 dnia juz nie pamietam i stala sie blastka :)
Czad:) fajnie że WAS mam:) gosia a wiesz moze, jesli podadza 2 zarodki na raz ( moze slyszalas albo dziewczyny wczesniej pisaly)...to czesto zdarzaja sie ciaze bliźniacze?

reklama
Tak cidziennie po 2 3 sztuki jedna juz zapewnia 100% zapotrzebowanie organizmu teraz mielismy tydzien przerwy bo czekamy ba nowa dosrawe :)
Sa dobre wiec ciezko sie powstrzymac zeby nie jesc wiecej :) a przynajmniej to 2 tabletki mniej i dla mnie i dla m bo te orzechy maja mega dawki selenu i cynku w postaci naturalnej dla faceta rewelacja przy obnizonych parametrach nasienia.
To musze jutro kupić :)
Mój M łyka ten Fertilman. Tam jest selen,cynk,Q10 i wiele innych. Bierze to już od ok 7-8 miesięcy. Faktycznie miał znaczna poprawę nasienia.
Teraz ja musze zacząć łykać :)
Zobaczymy co mi jeszcze jutro zaleci Pani od akupunktury ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry