reklama
Jeśli chodzi o kwas foliowy to z cała pewnością a witamina D3 tez nie zaszkodzi [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jagodaaga
Fanka BB :)
DziekiJeśli chodzi o kwas foliowy to z cała pewnością a witamina D3 tez nie zaszkodzi [emoji6]
gosia321
To jest loteria jak w totka albo przyjma sie oba zarodki albo jest wieksza szansa ze ktorys z tych dwoch zostanie. Czasami btwa tez tak ze zostanie 1 i sie podzieli ba 2 a bywaja przypadki ze zostaja obydwa i oba dziela sie jeszcze na 2 tego obawia sie moj lekarz i jak tylko patrzy ze mam mniej niz 35 lat to od razu mowi ze poda jeden. Troche mnie to wkurza bo to pezeciez moja kasa moj brzuch i moja ewentualna ciaza i jestem ja w stanie przyjac z wszystkimi ewenrualnymi konsekwenchami ale wiwczas mowi czy tez z takimi ze przezyja dzieci a ja moze nie to doprowadza mnie do pionu i normalnego myslenia ze moze faktycznie lepiej nie ryzykowac. Zobacze co powie mi w sierpniu jak jeszcze raz go spytam.Czad fajnie że WAS mam gosia a wiesz moze, jesli podadza 2 zarodki na raz ( moze slyszalas albo dziewczyny wczesniej pisaly)...to czesto zdarzaja sie ciaze bliźniacze?
gosia321
Zamow na allegroTo musze jutro kupić
Mój M łyka ten Fertilman. Tam jest selen,cynk,Q10 i wiele innych. Bierze to już od ok 7-8 miesięcy. Faktycznie miał znaczna poprawę nasienia.
Teraz ja musze zacząć łykać
Zobaczymy co mi jeszcze jutro zaleci Pani od akupunktury
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Podjadę jutro do Piotra i Pawła albo Almy. Jak gdzieś coś ciężko dostać to u nich zazwyczaj jestZamow na allegro
gosia321
Kochane mozeciemi przyblizyc troche bardziej temat encortonu bo slyszalam ze niektore z was przyjmuja po trsansferze ze jest dobry dla osob z hashimoto zeby ewentualnie organizm nie zniszczyl zarodka mam zamiar pogadac o tym z lekarzem w sierpniu ale chcialabym uslyszec tez wasze opinie bo to jednak steryd czy nie zaszkodzi dziecku???
gosia321
Ja zamawiam bo jest wieksze peawdopodobiebstwo ze z takiego sklepu ze zdrowa zywniscia bede miala swierze niz z marketu na wage bo zazwyczaj sa na wage. W lidlu czesto sa ale tez inaczej smakujaPodjadę jutro do Piotra i Pawła albo Almy. Jak gdzieś coś ciężko dostać to u nich zazwyczaj jest
Ewunka
Całe in vitro daje 30-40 % przy podanych 2 zarodkach 10 - 20 % ze zostaną oba .Czad fajnie że WAS mam gosia a wiesz moze, jesli podadza 2 zarodki na raz ( moze slyszalas albo dziewczyny wczesniej pisaly)...to czesto zdarzaja sie ciaze bliźniacze?
reklama
jagodaaga
Ano wlasie...powiem ci gosiu ze lekarz troche racji ma..blizniaki to naprawde duze obciazenie dla organizmu matki no i wlasciwie 90proc ze beda wczesniakami i rozne inne zagrozenia. Ja mam rowne 35 latt i w planach sa 2 zarodki, ale ja jeszcze porozmawiam przed transferem o tym..zobaczymy jak sie rozwina komorki i ile ich bedzie....bo tak szczerze to wolalabym uniknac takiej sytuacji.To jest loteria jak w totka albo przyjma sie oba zarodki albo jest wieksza szansa ze ktorys z tych dwoch zostanie. Czasami btwa tez tak ze zostanie 1 i sie podzieli ba 2 a bywaja przypadki ze zostaja obydwa i oba dziela sie jeszcze na 2 tego obawia sie moj lekarz i jak tylko patrzy ze mam mniej niz 35 lat to od razu mowi ze poda jeden. Troche mnie to wkurza bo to pezeciez moja kasa moj brzuch i moja ewentualna ciaza i jestem ja w stanie przyjac z wszystkimi ewenrualnymi konsekwenchami ale wiwczas mowi czy tez z takimi ze przezyja dzieci a ja moze nie to doprowadza mnie do pionu i normalnego myslenia ze moze faktycznie lepiej nie ryzykowac. Zobacze co powie mi w sierpniu jak jeszcze raz go spytam.
Podziel się: