reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A mam jeszcze pytanie co do samego zapłodnienia. Z kim uzgadniajaś, przepraszam ze przez Ty ale tak jest wygodniej;-), wszystkie kwestie dotyczące zabiegu. Z uwagi na to ze jest to nasze 3 podejście, drugie skończyło się poronieniem:-(, chcemy skorzystać z dodatkowych podłoży, chcemy primo vision. Te wszystkie szczegóły ustalalas z Grettka? Jakbym wiedziała że tak będzie to od razu bym się do dr manki umówiła:-( jakie to jest wszystko głupie i smutne a my cały czas czekamy na ten upragniony moment...

reklama
Hej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?
Tańce hulańce :tak: wykonane żar z nieba to myślę że na dziś powinna być i mam nadzieje z z tym lekarzem okaże się jednak ze wróci :szok:

Dziewczyny czy jest takie cos ze do ktorejs godziny w danym dniu jak sie dostanie @ to sie liczy jako 1 dc a po tej godzinie juz 1dc jest w nastepnym dniu? Czy nawet jak krew sie pojawi no o 20godz to tez juz jest 1dc?

Dziewczyny czy jest takie cos ze do ktorejs godziny w danym dniu jak sie dostanie @ to sie liczy jako 1 dc a po tej godzinie juz 1dc jest w nastepnym dniu? Czy nawet jak krew sie pojawi no o 20godz to tez juz jest 1dc?

Ja zawsze liczę jako 1 dc , jeśli @ dostanę do godz 12 .00, jeśli po południu to od następnego dnia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze liczę jako 1 dc , jeśli @ dostanę do godz 12 .00, jeśli po południu to od następnego dnia ;)

Bo sie tak zastanawiam czy jak np do 15godz nie dostane @ to moge wyjechac do siostry do innego miasta i nie martwic sie ze jak dostane @ pod wieczor to bede musiala wracac do mojego miasta zeby jutro iść do gin ( bo mam przyjsc 2dc)

Moim zdaniem spokojnie możesz jechać jeśli nie dostaniesz ;) lekarka moja mi tak tłumaczyła i trzymam sie tego od lat ;) póki co żaden lekarz nigdy mi nie powiedział , ze zle liczę ;)

reklama
Tylko pamiętaj , ze plamienie to nie 1dc (miesiączka musi sie rozkręcić )jeśli dostaniesz w nocy to 1 dc zaczynasz rano ;)

Ale ja jestem po antykoncepcji i ostatnio tez mialam tylko plamienie przez 5dni a nie prawdziwe zalanie krwia :). 1 dzien uzywalam podpaski a potem wkladki takie skape bylo to plamienie. To jak mam wtedy liczyc?

Do góry