reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek :)
Hehe dobre chyba kazda z nas ktora ma zarodki powinna wyslac taki list :) moze debil zmadrzeje

Dziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek :)
ciekawa jestem odpowiedzi :D

Cześć dziewczyny , trochę z nieśmiałością pisze do Was ale chyba potrzebuje wsparcia i porady :(
Jestem po drugim transferze , nie stety wszystko dzieje sie poza granicami naszego kraju i ani nie jestem w stanie Wam opisać jakie leki biorę ani nic bo tu zupełnie inne sa :( . Przy pierwszej nieudanej próbie posypało mi sie trochę zdrowie , zaraz po tym miałam zapalenie płuc nie wiadomo skąd .... Teraz jestem 14 dzien po transferze i wczoraj miałam problemy z ciśnieniem i straszne bóle głowy aż wylądowałam w przychodni , dostałam leki niby bezpieczne . Zrobiłam test i wyszedł negatywny ... Problem w tym ze mnie od dnia transferu boli dół brzucha i nie dostałam jeszcze okresu . Badanie krwi mam niby miec za pare dni i ja chyba zwariuje do tego czasu :/ powinnam sie sugerować tym testem ze juz nie ma szans ? Test po 14 dniach to juz chyba powinien pokazać wiarygodny wynik nie ?

Nie rozumiem Twojego lekarza. Mi estradiol dokladnie tak samo przyrastal (155 w 4 dniu i 550 w 6tym) i mi powoedizeli, ze przyrost jest idealny. Jajek duzo i w miare rowno rosnace. Wystarczy wydluzyc stymulacje o dzien i na mysle, ze bedziesz miec z 9-10 dojrzalych. Jak dla mnie jest conajmniej dobrze, wiec nie rozumiem - czemu jestes zalamana?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niaagatko, a pamietasz jaki mialas finalny ten estradiol? I ile udalo sie pobrac?

Heh dobre dobre! Podpusuje sie pid petycja:)

reklama
Do góry