reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dzien dobry! Juz sie powoli zbieram. Dam znac po fakcie.
Dziekuje pieknie za wszystie kciuki! [emoji8] Co ja bym bez Was zrobila [emoji4]
Ewunka - cudne to zdjecie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje pieknie za wszystie kciuki! [emoji8] Co ja bym bez Was zrobila [emoji4]
Ewunka - cudne to zdjecie
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny, ja kwitne pod gabinetem, strasznie sie denerwuje czy w ogóle będzie coś widać i co lekarz powie
Rownież trzymam kciuki za dziś !!!
Hej dziewczyny, ja kwitne pod gabinetem, strasznie sie denerwuje czy w ogóle będzie coś widać i co lekarz powie
Truskawko, a który to dpt?
BeataWarszawa
Hej,zależy jakie badania przed Wam zleca. Różne koszty są w różnych miastach. Ale myślę,że przedział między 10-15 tys.czesc mam pytanie do dziewczyn podchodzących komercyjnie jaki jest całkowity koszt in vitro
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz już wszystkie musimy podchodzić komercyjnie Koszt zależy od kliniki. Ja podchodziłam z MZ, ale za to podejście musiałam już zapłacić 750 badania +1600 stymulacja i punkcja + 2200 transfer i hodowla zarodków. Artemida Białystokczesc mam pytanie do dziewczyn podchodzących komercyjnie jaki jest całkowity koszt in vitro
reklama
gosia321
Zalezy od kliniki i od ilosci badan jakie sa do wykonania i od ilosci i rodzaju potrzebnych lekow do stymulacjiczesc mam pytanie do dziewczyn podchodzących komercyjnie jaki jest całkowity koszt in vitro
Artemida Olsztyn wizyty do stymulacji + punkcja +transfer+hodowla i mrozenie 5 tys. plus leki do stymulacji u mnie ok 1000
Podziel się: