reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek :)
Hehe dobre chyba kazda z nas ktora ma zarodki powinna wyslac taki list :) moze debil zmadrzeje

Dziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek :)
ciekawa jestem odpowiedzi :D

Cześć dziewczyny , trochę z nieśmiałością pisze do Was ale chyba potrzebuje wsparcia i porady :(
Jestem po drugim transferze , nie stety wszystko dzieje sie poza granicami naszego kraju i ani nie jestem w stanie Wam opisać jakie leki biorę ani nic bo tu zupełnie inne sa :( . Przy pierwszej nieudanej próbie posypało mi sie trochę zdrowie , zaraz po tym miałam zapalenie płuc nie wiadomo skąd .... Teraz jestem 14 dzien po transferze i wczoraj miałam problemy z ciśnieniem i straszne bóle głowy aż wylądowałam w przychodni , dostałam leki niby bezpieczne . Zrobiłam test i wyszedł negatywny ... Problem w tym ze mnie od dnia transferu boli dół brzucha i nie dostałam jeszcze okresu . Badanie krwi mam niby miec za pare dni i ja chyba zwariuje do tego czasu :/ powinnam sie sugerować tym testem ze juz nie ma szans ? Test po 14 dniach to juz chyba powinien pokazać wiarygodny wynik nie ?

Nie rozumiem Twojego lekarza. Mi estradiol dokladnie tak samo przyrastal (155 w 4 dniu i 550 w 6tym) i mi powoedizeli, ze przyrost jest idealny. Jajek duzo i w miare rowno rosnace. Wystarczy wydluzyc stymulacje o dzien i na mysle, ze bedziesz miec z 9-10 dojrzalych. Jak dla mnie jest conajmniej dobrze, wiec nie rozumiem - czemu jestes zalamana?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niaagatko, a pamietasz jaki mialas finalny ten estradiol? I ile udalo sie pobrac?

Heh dobre dobre! Podpusuje sie pid petycja:)

reklama
Do góry