reklama
butterfly1331
Moderator
Nas pierwsze podejście z badaniami, lekami, suplementami etc. kosztowało 13 tys.czesc mam pytanie do dziewczyn podchodzących komercyjnie jaki jest całkowity koszt in vitro
malutkikaczorek
Fanka BB :)
I jak tam po wizycie?Hej dziewczyny, ja kwitne pod gabinetem, strasznie sie denerwuje czy w ogóle będzie coś widać i co lekarz powie
Rownież trzymam kciuki za dziś !!!
Dziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek
gosia321
Hehe dobre chyba kazda z nas ktora ma zarodki powinna wyslac taki list moze debil zmadrzejeDziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek
ciekawa jestem odpowiedziDziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek
Cześć dziewczyny , trochę z nieśmiałością pisze do Was ale chyba potrzebuje wsparcia i porady
Jestem po drugim transferze , nie stety wszystko dzieje sie poza granicami naszego kraju i ani nie jestem w stanie Wam opisać jakie leki biorę ani nic bo tu zupełnie inne sa . Przy pierwszej nieudanej próbie posypało mi sie trochę zdrowie , zaraz po tym miałam zapalenie płuc nie wiadomo skąd .... Teraz jestem 14 dzien po transferze i wczoraj miałam problemy z ciśnieniem i straszne bóle głowy aż wylądowałam w przychodni , dostałam leki niby bezpieczne . Zrobiłam test i wyszedł negatywny ... Problem w tym ze mnie od dnia transferu boli dół brzucha i nie dostałam jeszcze okresu . Badanie krwi mam niby miec za pare dni i ja chyba zwariuje do tego czasu :/ powinnam sie sugerować tym testem ze juz nie ma szans ? Test po 14 dniach to juz chyba powinien pokazać wiarygodny wynik nie ?
Jestem po drugim transferze , nie stety wszystko dzieje sie poza granicami naszego kraju i ani nie jestem w stanie Wam opisać jakie leki biorę ani nic bo tu zupełnie inne sa . Przy pierwszej nieudanej próbie posypało mi sie trochę zdrowie , zaraz po tym miałam zapalenie płuc nie wiadomo skąd .... Teraz jestem 14 dzien po transferze i wczoraj miałam problemy z ciśnieniem i straszne bóle głowy aż wylądowałam w przychodni , dostałam leki niby bezpieczne . Zrobiłam test i wyszedł negatywny ... Problem w tym ze mnie od dnia transferu boli dół brzucha i nie dostałam jeszcze okresu . Badanie krwi mam niby miec za pare dni i ja chyba zwariuje do tego czasu :/ powinnam sie sugerować tym testem ze juz nie ma szans ? Test po 14 dniach to juz chyba powinien pokazać wiarygodny wynik nie ?
jagodaaga
Niaagatko, a pamietasz jaki mialas finalny ten estradiol? I ile udalo sie pobrac?Nie rozumiem Twojego lekarza. Mi estradiol dokladnie tak samo przyrastal (155 w 4 dniu i 550 w 6tym) i mi powoedizeli, ze przyrost jest idealny. Jajek duzo i w miare rowno rosnace. Wystarczy wydluzyc stymulacje o dzien i na mysle, ze bedziesz miec z 9-10 dojrzalych. Jak dla mnie jest conajmniej dobrze, wiec nie rozumiem - czemu jestes zalamana?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jagodaaga
Heh dobre dobre! Podpusuje sie pid petycjaDziewczyny, tak dla poprawienia humoru, na wizycie tranferowej usłyszałam od lekarki, że jeden z jej pacjentów postanowił napisać do Kaczyńskiego, że skoro dla nich zarodki to też dzieci, a on ma 5 mrozaków, to poprosi 500+ na każdy zamrożony zarodek
reklama
malutkikaczorek
Witaj powtórz test za dwa dni chociaż test z krwi jest najbardziej pewny sikacze często nie wychodzą nie załamuj sie
Podziel się: