reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marzen taki jest plan, ale niestety latwiej jest z tym zejsciem niz z zajsciem [emoji12] za jakies 10dni pewnie bedziesz tez w stanie przedzawalowym [emoji16]
Eve a co lekarz na taki wynik?
Ewunka a nie mieli Gonalu w penie? Wg mnie jest mega, super latwo sie go aplikuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marzen taki jest plan, ale niestety latwiej jest z tym zejsciem niz z zajsciem [emoji12] za jakies 10dni pewnie bedziesz tez w stanie przedzawalowym [emoji16]
Eve a co lekarz na taki wynik?
Ewunka a nie mieli Gonalu w penie? Wg mnie jest mega, super latwo sie go aplikuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mieli ale tam jest 900 a ja potrzebuje 3000 wstępnie . Wiec 3 szt tego mi starcza. Mnie zastrzyki idą dobrze nawet je lubię :sorry2:

Część dziewczyny może ktoś mi podpowie czy ktos tak miał .To mój 4 dpt i mam jakieś takie dziwne ciągnięcia w pachwinach.To mój czwarty transfer i za każdym razem jest inaczej człowiek wariuje...

Jakby nie mogli przepisać 600 czy 900 czy jedno i drugie. ..... nawet jakby zostało i miało iść do kosza to było by dla Ciebie taniej .
Kobieta w aptece mi powiedziała, ze lekarze sa rozliczani z dawek jakie wypisują, w porównaniu z ilościami jakie zalecają np do stymulacji. Mialam ten sam problem przy menopurze, cale opakowanie bylo refundowane, natomiast pojedyncze ampulki juz nie i jedna kosztowała praktycznie tyle co cale opakowanie bo 250 zl

reklama
Do góry