reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Mój synek prawdopodobnie nie doczeka do 27 ale niech narazie tak zostanie ; p niecierpliwy jestTrzymamy kciuki za dzisiejsza punkcje
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
2:natula -punkcja
3:nieagatka - punkcja
3:eve87-punkcja
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:BeataWarszawa- betowanie 1
4:mokate66- criotransfer
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6:BeataWarszawa- betowanie 2
6:Truskawka89 - wizyta pęcherzykowa
7: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
7: mavi - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:kamka75 - betowanie 1
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
8:marzen88 - wizyta w trakcie stymulacji
10: husann - wizyta przed transferem
11:katharina203 - wizyta w klinice poczatek stymulacji
12:malina_29- wizyta pęcherzykowa
14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji
Wrzesień
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
♡♡♡♡♡
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej miałam badany w trakcie stymulacji ponad miesiąc temu, teraz już nie.Progesteron generalnie jest dość istotny w kwestii zagnieżdżenia się zarodka j utrzymania ciąży.
Ja przed punkcja miałam badany. Zresztą przed stymulacja tez.
teraz nie miałaś badanego, czy w ogóle?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, jak to jest z tym progesteronem? Czytałam tu już kilka razy o odwołanych transferach, bo za wysoki, a u mnie nikt tego nie badał przed samym transferem, ostatnie badanie było chyba na ostatniej wizycie stymulacyjnej. W poniedziałek będę miała criotransfer i nikogo progesteron nie obchodzi.
Ja miałam 4 crio przed każdym miałam badany poziom progesteronu i estradiolu. Jedno crio miałam odwołane właśnie ze względu na zbyt wysoki progesteron- mimo cyklu sztucznego na estrofemie, urósł i pękł pęcherzyk i na wizycie przed crio byłam po owulacji. Wiec wtedy mi odwołali.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Link do: metoda-anevivo
Co sądzicie? Takie rzeczy u mnie w klinice
Co sądzicie? Takie rzeczy u mnie w klinice
gosia321
Wiem kochanie widzialam na ciezarowkach ale nic nie zmieniam niech siedzi u mamusi w brzuszku jak najdluzejMój synek prawdopodobnie nie doczeka do 27 ale niech narazie tak zostanie ; p niecierpliwy jest
Ja już sobie powiedziałam, po tych dwóch wizytach,że będę chodzić dzień wcześniej/później oby nie do niej.Po USG wychodziła skonsultować mój wynik, nie wiem czy to taka standardowa procedura? Dopiero potem wróciła z telefonem i powiedziała,że robimy punkcję.Masakra jej powinni sie poprostu pozbyc bo ja rozumiem ze komus moze sie zdarzyc takie roztrzepanie ale widze ze u niej to norma
Mam zagrożenie hiperstymulacją.Podobno jest to 'dyskusyjny' lek ?Eve a co sie dzieje ze dostalas Clexane ja nie mialam tych zastrzykow
Receptę na luteinę dostałam,ale chodzi o Clexane.Miałam wypisaną tylko jedną ampułkę,gdzie sam aptekarz się zdziwił,że tak nigdy nie wypisują.
reklama
gosia321
No standardem to nie jest fakt wszyscy wszystko konsultuja z szefem bo moj Ramel tez ale przed wizyta wszystko jest ustalone ja juz o niczym nie wiem jako pacjentka. Ale u sklodowskiej widocznie jest inaczej. Sprawdz czy dobrze wypelnila ci dokumenty bo nam pozaznaczala zle niektore punkty pozniej musialam przy przyjeciu powiedziec gdzie sa bledyJa już sobie powiedziałam, po tych dwóch wizytach,że będę chodzić dzień wcześniej/później oby nie do niej.Po USG wychodziła skonsultować mój wynik, nie wiem czy to taka standardowa procedura? Dopiero potem wróciła z telefonem i powiedziała,że robimy punkcję.
Mam zagrożenie hiperstymulacją.Podobno jest to 'dyskusyjny' lek ?
Receptę na luteinę dostałam,ale chodzi o Clexane.Miałam wypisaną tylko jedną ampułkę,gdzie sam aptekarz się zdziwił,że tak nigdy nie wypisują.
Podziel się: