Ja juz drugi raz na antykach. Przed stymulacja byłam i teraz przed cryo tez. Dasz rade. Leci później jak z biczaBoze dlugi protokol jest okropny...jeszcze 5 tabl antykoncepcji...@...i jeszcze jedno opakowanie...ta bezczynność mnie wykonczy bo psychicznie jest mi bardzo ciezko i jeszcze z tym wszystkim jestem sama...
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Boze dlugi protokol jest okropny...jeszcze 5 tabl antykoncepcji...@...i jeszcze jedno opakowanie...ta bezczynność mnie wykonczy bo psychicznie jest mi bardzo ciezko i jeszcze z tym wszystkim jestem sama...
Ja mam prawie 1,5 miesiąca przerwy przed crio i tez mi sie okropnie dłuży ale czas jakoś szybko mija i teraz zostało niecałe 2 tyg. Najgorsze i tak jest czekanie po transferze na betę
katharina203
Fanka BB :)
Ja to jeszcze jestem w stanie wytrzymac te 2 tyg czekajac na bete...u mnie najgorsze jest wziecie do reki wyniku i go przeczytanie. Krew mi odplywa...na bezdechu...i jakas pomrocznosc na oczach...nie mam pomyslu co z tym zrobic...chyba nastepnym razem kaze pielegniarce albo komus oczytac...Ja mam prawie 1,5 miesiąca przerwy przed crio i tez mi sie okropnie dłuży ale czas jakoś szybko mija i teraz zostało niecałe 2 tyg. Najgorsze i tak jest czekanie po transferze na betę
Ja mialam, to pobranie wycinka z szyjki. Niestety metplazja nie wiem co to, u mnie kolposkopia wykryła ze mam wirusa hpvChyba całkiem nieźle Dzięki
Po prawej stronie jest 8 jajeczek (od 5mm do 9) a po lewej 6 (od 9 do 11mm)
Od dzisiaj do Gonalu doszedł Menopur i Orgalutan.
Jest tylko problem z nieprawidłową cytologią. Muszę wykonać KOLPOSKOPIĘ. Czy któraś z Was miała to badanie? Albo wykrytą "metplazję" @kate_p7 może Ty pomożesz?
Niestety mi te badania nic nie mówią:/
Ja jeszcze 8 antyków, @ i mam nadzieję że już ostatnia stymulacja.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze 8 antyków, @ i mam nadzieję że już ostatnia stymulacja.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
lile
długi protokól swoje trwa, ale efekty mają być
laski, pytanie. Inhibina B - jeśli naturalnie nie dochodzi do rekrutacji komórek, tzn nic nie rośnie tylko sobie trwa wesoło w takim samym stanie jak w pierwszym dniu cyklu - czy jest sens robić badanie? Bo wydaje mi się, że u mnie przy blokadzie przysadka-pwzgorze to wyjdzie kijowo, a tanie to nie jest..
laski, pytanie. Inhibina B - jeśli naturalnie nie dochodzi do rekrutacji komórek, tzn nic nie rośnie tylko sobie trwa wesoło w takim samym stanie jak w pierwszym dniu cyklu - czy jest sens robić badanie? Bo wydaje mi się, że u mnie przy blokadzie przysadka-pwzgorze to wyjdzie kijowo, a tanie to nie jest..
najki
Dziękuję marta. Wyleczyłaś to?Ja mialam, to pobranie wycinka z szyjki. Niestety metplazja nie wiem co to, u mnie kolposkopia wykryła ze mam wirusa hpv
reklama
Podziel się: