reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam identyczny zestaw. Tylko nad rodz koenzymu sie zawsze zastanawialam. Zwg na pco pije jeszcze inofem...w chwilach zwatpienia zastanawiam po co tyle jak efektu nie widac :(
"Wszystko , w co Twoja świadomość uwierzy i co uzna za prawdziwe., podświadomość zaakceptuje i urzeczywistni. Uwierz w powodzenie. "

Hej :-)
Ja też biorę koenzym Q10, magne B6, femibion natal. Lekarz dołożył mi do tego jeszcze wit. E i wit.C, to są przeciwutleniacze, które dobrze wpływają na nasienie,a u nas na komórki. Wszystko biorę raz dziennie.

Ewelin,ta opona u Ciebie, to chyba nie od zastrzyków ;-) Każda z nas dałaby się za taką pokroić ;-)

Przyjemnej niedzieli :-)

Hej :-)
Ja też biorę koenzym Q10, magne B6, femibion natal. Lekarz dołożył mi do tego jeszcze wit. E i wit.C, to są przeciwutleniacze, które dobrze wpływają na nasienie,a u nas na komórki. Wszystko biorę raz dziennie.

Ewelin,ta opona u Ciebie, to chyba nie od zastrzyków ;-) Każda z nas dałaby się za taką pokroić ;-)

Przyjemnej niedzieli :-)
Nie no na brzuszek to jeszcze za wcześnie :)
Juz niedługo każda z Was doczeka sie takiej oponki :) :*

reklama
Hej kochane ja juz po wlasnie leze i odpoczywam.
Z informacji od embriologa pozostaly 3 zarodki ktore nie rozwinely sie dzisiaj di stadium blastki tylko sa morula zostawiaja je dalej do hodowli i mam sie dowiadywac po 14 dniach czy cos zamrozili.
Podali mi 1 tez morule i teraz mam nadzieje ze w naturalnym srodowisku zacznie sie preznie rozwijac i ze zostanie ze mna przez 9 miesiecy
Mój synuś był najsłabszym zarodkiem. Wszystkie niby najlepsze nie wyszły

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry