reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesia. ?
Najki jak jajeczka. ?
Chyba całkiem nieźle :) Dzięki
Po prawej stronie jest 8 jajeczek (od 5mm do 9) a po lewej 6 (od 9 do 11mm)
Od dzisiaj do Gonalu doszedł Menopur i Orgalutan.

Jest tylko problem z nieprawidłową cytologią. Muszę wykonać KOLPOSKOPIĘ. Czy któraś z Was miała to badanie? Albo wykrytą "metplazję" @kate_p7 może Ty pomożesz?

Jest tylko problem z nieprawidłową cytologią. Muszę wykonać KOLPOSKOPIĘ. Czy któraś z Was miała to badanie? Albo wykrytą "metplazję" @kate_p7 może Ty pomożesz?
Jaja świetnie ! .
Co do badania nie mam pojęcia :o.
Tz ze transfer będzie otoczony bo trzeba najpierw zrobić badanie. ?

No to Najki zaszalałaś z jajkami :) Super, niech rosną dalej :)
Niestety co do badania nie pomogę

Boze dlugi protokol jest okropny...jeszcze 5 tabl antykoncepcji...@...i jeszcze jedno opakowanie...ta bezczynność mnie wykonczy bo psychicznie jest mi bardzo ciezko i jeszcze z tym wszystkim jestem sama...

reklama
Boze dlugi protokol jest okropny...jeszcze 5 tabl antykoncepcji...@...i jeszcze jedno opakowanie...ta bezczynność mnie wykonczy bo psychicznie jest mi bardzo ciezko i jeszcze z tym wszystkim jestem sama...
Ja przed krótkim za pierwszym razem właśnie tak miałam. Ale tylko dlatego, że po operacji byłam. 2 opakowania anty i dopiero później zastrzyki. Pierwsze opakowanie zawsze jest najgorsze, bo sie dłuży wszystko. Ale zobaczysz kolejne to juz z górki :)

Do góry