reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Laski. Jak dobrze że ten tydzień się już kończy. Jutro w koncu dowiem się na czym stoję. Strasznie się boję. Przeraża mnie to, spać nie mogę,c iagle tylko myślę o tym czy maluszek będzie czy nie. Przeczytałam chyba wszystkie fora i jest różnie. Czasem dziewczynom maluszki pokazywały się dopiero w 8tyg, u innych były już w 5tyg, u mnie jutro 6tyg 6dzien. Trzymajcie kciuki. Mam złe przeczucia ;( mam wrażenie że limit szczęścia mi sie wyczerpał, że udało się zajść za 1 razem... zobaczymy.
Falka bedzie wszystko dobrze jutro uslyszysz serduszko :)

reklama
Falka, jutro bedxie piekne serduszko! :) innej opcji nie ma!

Natalia, a Wy mielisvie kladyczne ivf czy icsi, czyli bexposrednie podanie plemnika do komorki?

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Laski. Jak dobrze że ten tydzień się już kończy. Jutro w koncu dowiem się na czym stoję. Strasznie się boję. Przeraża mnie to, spać nie mogę,c iagle tylko myślę o tym czy maluszek będzie czy nie. Przeczytałam chyba wszystkie fora i jest różnie. Czasem dziewczynom maluszki pokazywały się dopiero w 8tyg, u innych były już w 5tyg, u mnie jutro 6tyg 6dzien. Trzymajcie kciuki. Mam złe przeczucia ;( mam wrażenie że limit szczęścia mi sie wyczerpał, że udało się zajść za 1 razem... zobaczymy.
To tak jak ja :/ ja tez mam złe przeczucia co do siebie ;( czyje ze nic nie wyjdzie z mojego transferu ;( ale powiem ci tak ze jak zaszłam w ciąże naturalnie 4 lata temu to zrobiłam test po?Dwóch dniach jak @ nie przyszła i zadzwoniłam do lekarza i mówiłam ze test pozytywny i spytałam kiedy mogę przyjść to powiedział ze za tydzień bo wcześniej i tak nic moze nie bedzie widać wiec jak robił pierwsze Usg to to był chyba 6 tydz i był pęcherzyk tylko a potem następna wizytę umówił mi za 4 tyg chyba wiec to był cos 9/10 tydz i dopiero wtedy było słychać serduszko (wcześniej nawet nie myślałam czy jest i kiedy powinno byc serduszki bi nawet nie wiedziałam co i jak ;) wiec uważam ze jeżeli ty jesteś w 6 tyg to masz jeszcze czas ;)

reklama
Do góry