reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A mnie dzisiaj tak jajniki nawalaja ze nie moge wytrzymac
Powiedzcie mi czy nospa na to pomorze czy nie ma co brac ?
Gosiu nospa raczej nie pomoże, trzeba przetrwać ;-), ale to dobrze, to dobry znak :-)
Przy komercyjnym podejściu w Artemidzie nie podpisywałam żadnej umowy, wydaje mi się, że to tylko dziewczyny z programu rządowego je mają, ale mogę się mylić.

reklama
Gosiu nospa raczej nie pomoże, trzeba przetrwać ;-), ale to dobrze, to dobry znak :-)
Przy komercyjnym podejściu w Artemidzie nie podpisywałam żadnej umowy, wydaje mi się, że to tylko dziewczyny z programu rządowego je mają, ale mogę się mylić.
A to moze faktycznie dlatego nic nie dostalismy do podpisu. Pamietam ze tylko przy menopurze podpisywalam dokument ze nie korzydtalam wczesniej z refundowanych lekow

Mgs ale wiadomosc!! Cuda sie zdarzaja. To cudownie! Gratuluje najmocniej.
Aniolkowa mam nadzieje ze nic tam sie nie dzieje. Daj znac po usg. Napewno wszystko jest ok i dzidzia zdrowa.
Wstalam dzisiaj z nastawieniem ze wszystko sie uda i nasz okruszek sie w koncu ujawni w poniedzialek. Nie ma innej opcji :)

Dorota a powiedz mi kiedy wpacalas reszte kasy bo my narazie mamy zaplacony tylko pakiet wizyt i nikt nic nie mowi zeby dalej cos wpacac ?

Wszystkie Was, bez wyjątków ściskam, pozdrawiam i wciąż kibicuję!
1464258299056.jpg

Załączniki

• 1464258299056.jpg
    1464258299056.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Hej dziewczyny ! Zrobiłam test bo jak wiecie spóźnial mi się @... i... jestem mam II. Mam nadzieje ze ciąża dalej rozwinie. To jakiś cud. Życzę wam tego samego. Pozdrawiam ! W poniedziałek idę na bete.

Madzia dopiero doczytałam. Gratulacje kochana! Ale szczeście. Jednak cuda się zdarzają.:D:D:D

Do góry