reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki!

U mnie sytuacja sie uspokoila, nie plamie, grzecznie leze i biore leki. Czasami chodze na krociutkie spacerki, ale strasznie jestem oslabiona. Waga nareszcie idzie do gory, juz +1kg :-) :-) :-)
No i najwazniejsze, czuje ruchy, wiem, ze wczesnie, ale to moja druga ciaza, no i ja jestem na maksa szczupla. I to nie moga byc jelita, bo ruchy czuje niziutko. Nie sa to jeszcze mega mocne i regularne ruchy, ale jak sie poloze z reka na brzuchu i jestem cierpliwa to sie doczekam. Czuje dopiero od wczoraj :-) ciesze sie strasznie.

Agatek ale super. Myślałam już o tobie i miałam cię wywoływać co tam u ciebie. A tak się bałaś że nie donosisz. Widzisz już jesteś na etapie ruchów. Gratulacje!

A najgorsze jest to ze moj M nadal sie w tym nie lapie. Moze mnie skrytykujecie ale na in vitro wzielam pozyczke. I moj malo kumaty w tym temacie maz mowi ze tylko jedno podejscie. Ze na drugie nie bedziemy mieli kasy i nie wie ze nie raz potrzeba jest kilku transferow...

My też wzielismy kredyt na in vitro. 2 lata juz spłacamy i jeszcze kolejne 2 nam zostały...:(

yeah!!! super!
Ja mam w sobotę wizytę i pewnie wtedy zacznę :) Na razie jestem na antykach

Super. Wczoraj rozmawialiśmy z M o powrocie do kliniki i on do mnie mówi że na wizyte to tylko do dr. Zygler. Ja mówie że innej opcji nie ma. No ale uzgodniliśmy że najpierw na wakacje pojedziemy (wybraliśmy to samo miejsce co 2 lata temu przed in vitro- może przyniosło szczeście to i teraz przyniesie) a potem zaczynamy akcje drugi bobas:)

To jakiś żart 1683 moja beta coś mi tu śmierdzi ... nie wierzę w to . W dodatku to wychodzi 4-5 tydzien nie wiem czy to możliwe ostatni okres miałam z tego co kojarzę 19 kwiecień nie wiem na 100 procent bo nie mam notesu przy sobie

Gratulacje:) mi się wydaje że to ladnie jak na ten tydzień. Jak dobrze pamietam miałaś nieudany transfer tak?

reklama
Do góry