Oj Ciotka dobre pytanie. Mam skierowanie do szpitala w pon podjade i obczaje co i jak. Maja wyznaczyc mi termin cc. Tylko nie wiem jak to wyglada czy powiedza mi od kiedy zatrzymaja mnie w szpitalu i wtedy podejma decyzje czy od razu wyznacza jakis termin... Moj lekarz uwaza,ze powinnam miec termin wyznaczony na tydz w ktorym jest dzien dzieckaCzesia kiedy moje bliźniaki się rodzą?
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Ponawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie
Ja dwa krótkie mialam a tym razem dlugi i brałam gonapeptyl gonal i pregaveris .Pobrano 11 oscytow ale 6 się zaplodnilo i 2 dotrwaly fo blastocysty .Musiał zamrozić bo miałam progesteron za wysoki zeby odrazu podać więc dopiero teraz mrozaczek.Na pewno bylo warte wierze ze zostanie z toba kropek. Ja poprzednim szlam dlugim teraz krotkim i wogole inne leki. A ty jakie bralas leki
Jakieś 10 12 dni monopurem i na krótkim protokole .Ja tym razem szłam długim gonapeptyl brałam od 21dc ccaly czas aż do następnego cyklu i potem dołączono właściwą stymulacje gonal i pregaveris 11dni no a potem proluteks w zastrzykach na kolejne 14 dni .Strasznie długo wszysto sie ciągnie .To ile trwa ta stymulacja menopurem ja licze ze jeszcze z 7 dni i bedzie koniec
N@t@li@89
Miałam tak samo a kupne strzykawki z apteki są wg mnie gorsze te dołączone do zestawu są wporzadku spróbuj inaczej wbijać możePonawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie
Chyba też miałam takie wrażenie z tego co pamiętam bo rok temu go brałam ale nie wpadłam na to zeby je wymienić i jakoś je robiłam .Ponawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie
gosia321
A na co ten prolutexJakieś 10 12 dni monopurem i na krótkim protokole .Ja tym razem szłam długim gonapeptyl brałam od 21dc ccaly czas aż do następnego cyklu i potem dołączono właściwą stymulacje gonal i pregaveris 11dni no a potem proluteks w zastrzykach na kolejne 14 dni .Strasznie długo wszysto sie ciągnie .
Ja tak miałam niektóre były tak tępe, że trzeba było się namęczyć. Masakra. A Gonapeptyl wchodził jak w masło.Ponawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie
Ewunka
Nie no najwcześniej mogę zacząć od następnej @ to może juz zdążą dać mi wizytę hi .No wlasnie lekow mam tyle co nic. Luteina podjezyk(4x2), encorton(1,5).wit D, folik, magne b6.
A ta Twoja @ całkiem zwariowala..mam nadzieje ze komisja jakos się ogarnie szybko i da znac co i jak :*
A krwawisz żywa czerwona krwią. ? Czy plamki 3 na dzień?
reklama
gosia321
Miałam tak samo a kupne strzykawki z apteki są wg mnie gorsze te dołączone do zestawu są wporzadku spróbuj inaczej wbijać może
Jutro chyba powiem m zeby wbil pod katem. Dzisiaj to taka tempa igle mialam ze az mi lzy pociekly z bolu normalnie
Ja juz po bokach brzucha nie mam miejsca zeby wbijac z odstepami. A powiedz mi czy w dol brzucha tez moge czy tylko w boki?
Podziel się: