reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesia kiedy moje bliźniaki się rodzą?
Oj Ciotka dobre pytanie. Mam skierowanie do szpitala w pon podjade i obczaje co i jak. Maja wyznaczyc mi termin cc. Tylko nie wiem jak to wyglada :( czy powiedza mi od kiedy zatrzymaja mnie w szpitalu i wtedy podejma decyzje czy od razu wyznacza jakis termin... Moj lekarz uwaza,ze powinnam miec termin wyznaczony na tydz w ktorym jest dzien dziecka ;)

reklama
Ponawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie :)

Na pewno bylo warte wierze ze zostanie z toba kropek. Ja poprzednim szlam dlugim teraz krotkim i wogole inne leki. A ty jakie bralas leki
Ja dwa krótkie mialam a tym razem dlugi i brałam gonapeptyl gonal i pregaveris .Pobrano 11 oscytow ale 6 się zaplodnilo i 2 dotrwaly fo blastocysty .Musiał zamrozić bo miałam progesteron za wysoki zeby odrazu podać więc dopiero teraz mrozaczek.

To ile trwa ta stymulacja menopurem ja licze ze jeszcze z 7 dni i bedzie koniec
Jakieś 10 12 dni monopurem i na krótkim protokole .Ja tym razem szłam długim gonapeptyl brałam od 21dc ccaly czas aż do następnego cyklu i potem dołączono właściwą stymulacje gonal i pregaveris 11dni no a potem proluteks w zastrzykach na kolejne 14 dni .Strasznie długo wszysto sie ciągnie .

Ponawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie :)
Miałam tak samo a kupne strzykawki z apteki są wg mnie gorsze te dołączone do zestawu są wporzadku spróbuj inaczej wbijać może;)

Chyba też miałam takie wrażenie z tego co pamiętam bo rok temu go brałam ale nie wpadłam na to zeby je wymienić i jakoś je robiłam .

Jakieś 10 12 dni monopurem i na krótkim protokole .Ja tym razem szłam długim gonapeptyl brałam od 21dc ccaly czas aż do następnego cyklu i potem dołączono właściwą stymulacje gonal i pregaveris 11dni no a potem proluteks w zastrzykach na kolejne 14 dni .Strasznie długo wszysto sie ciągnie .
A na co ten prolutex

Ja tak miałam niektóre były tak tępe, że trzeba było się namęczyć.:baffled: Masakra. A Gonapeptyl wchodził jak w masło.

No wlasnie lekow mam tyle co nic. Luteina podjezyk(4x2), encorton(1,5).wit D, folik, magne b6.
A ta Twoja @ całkiem zwariowala..mam nadzieje ze komisja jakos się ogarnie szybko i da znac co i jak :*
Nie no najwcześniej mogę zacząć od następnej @ to może juz zdążą dać mi wizytę hi .
A krwawisz żywa czerwona krwią. ? Czy plamki 3 na dzień?

reklama
Miałam tak samo a kupne strzykawki z apteki są wg mnie gorsze te dołączone do zestawu są wporzadku spróbuj inaczej wbijać może;)

Jutro chyba powiem m zeby wbil pod katem. Dzisiaj to taka tempa igle mialam ze az mi lzy pociekly z bolu normalnie :)
Ja juz po bokach brzucha nie mam miejsca zeby wbijac z odstepami. A powiedz mi czy w dol brzucha tez moge czy tylko w boki?

Do góry