reklama
najki
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja się póki, co żegnam z forum...
Nie ogarniam ostatnio tego co się dzieje. Jestem bardzo zmęczona i przybita.
Muszę odetchnąć...
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. Za owocne stymulacje, udane transfery, zdrowe bobasy i piękne widoki. A za te na finiszu, za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązania.
Zdrówka i nie poddawajcie się!
Muszę odetchnąć...
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. Za owocne stymulacje, udane transfery, zdrowe bobasy i piękne widoki. A za te na finiszu, za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązania.
agatek28
Ja tylko czytalam, bo sama sie balam ze mam wyrostek. Czytalam same pozytywne komentarze, ze to bezpieczne w ciazy dla Maluszka.Dziewczyny pomocy czy ktoś z Was był w ciąży operowany na wyrostek lub słyszał o takim przypadku
anika11
Muszę odetchnąć...
Najki, odpocznij, ale nie znikaj na zawsze. Jestem z Tobą myślami :*
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
A ja siedzę i wyje z niewyspania. Co noc mam problemy ze snem. Jestem na tym etapie ze sikam co chwilę, wracam do łóżka z wc i zanim usne to muszę iść znowu. Boli mnie dosłownie wszystko przez ten brak snu
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaa mam to samo tylko ja od poczatku tak wstaje, wcale sie nie zmieniło na lepsze jak mi wszyscy mówili i są noce że od 7-10 razy jestem w wc. Co zasnę to juz musze wstać. W ciagu dnia to samo co pół godz jestem w wc, znam juz wszystkie toalety w okolicy i zawsze jak planuje jakaś wyprawę to musze sie zorientować gdzie będę mogła skorzystać. Ale wole to niż ucisk na przeponę lub żołądek. Ale masz racje człowiek chodzi jak zombie. Ja w ciagu dnia jeszcze jak nie praca to domowe obowiązki (mój mąż pracuje po 15 godz dziennie) i nie mam kiedy odespać. W nocy nie mogę sobie znalezc pozycji, bo brzuch juz przeszkadza. Także łącze sie z Tobą w bólu :-)
Najki my tu bedziemy czekać aż nabierzesz sił i wrócisz do nas. Ja z całego serducha trzymam kciuki za was
Ewa operacja wyrostka w ciazy jest bezpieczna, juz kiedyś ci pisałam. Robią laserowo, nie masz sie co bać dzidzi nie ruszą
Ostatnia edycja:
Muszę odetchnąć...
Ja również jak coś dziewczyny... Dołączam się do trzymania kciuków. Buziaki!
Falka302
No wiem ze za wczesnie. 21Dpt blastocysty. Myslalalm ze juz cos bedzie jak beta taka wysoka. Glupia blondi. Poraz kolejny kolor włosów mnie nie zmylilFalka a ktory masz dpt?
Poprostu wybralas sie za wczesnie na usg. Na nast wizycie bedzie serduszko bilo. Zobaczysz! :-)
A takie pytanie do mądrych. Przy criotransferze na sztucznym cyklu jest w pęcherzyku ciazowym cialko zolte czy nie? Skoro owulki nie było to i pecherzyka zolciowego nie ma tak??
Natula czemu od razu na bete nie polecisz. W 11dpt napewno bedzie. Mi przy becie 85 nie wyszedl sikacz. Leeeedwo widoczna blada kreska dopiero w 5minicie sie pojawiła.
reklama
Ja nie chcę nic mówić, ale strasznie się tu wątek ciążowy rozrosł... I kurcze, podejrzewam, że niektórym dziewczynom, ktorym jeszcze się nie udalo, ciężko się to wszystko czyta... Mi było bardzo ciezko
Za wszystkie babeczki, które czekają na swój mały-wielki Cud, trzymam mocno zaciśnięte kciuki !!!!!!
Za wszystkie babeczki, które czekają na swój mały-wielki Cud, trzymam mocno zaciśnięte kciuki !!!!!!
Podziel się: