reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny
Pisanka super wieści!! kurcze ja na dziś kupiłam sobie pierogi z jagodami ;p a co do truskawek to ostatnio piekłam mega dobre ciasto ucierane z serem i truskawkami i kruszonka, mniam :)

Falka beta wysoka wiec nie masz sie co martwic, na nastepnej wizycie napewno juz bedzie serduszko, najczesciej jest kolo 6 tc

Agatek pomysl, ze takie lezenie nie bedzie trwało wiecznie, szkoda ze nie da sie odpocząć na "zapas" bo przy 2 dzieciaczków to bedziesz miała az za duzo ruchu :)

Witam dziewczynki
&&&&&&&&&&&& za dzisiaj!!!

Truskaweczko, no ja wiem, ze przy dwojce to zupelnie inaczej, więcej obowiazkow, ale moj starszak ma prawie 3 lata, juz i tak duzo kuma.
:-) :-) :-) :-)

Wchodze w 15 tydzien!!! Kiedy to zlecialo? Zdaje sie ze wczoraj zasikalam 6 testow ciazowych. Zaraz będę wypatrywac pierwszych kopniakow mojego malego chlopczyka :-)

Falka, za tydzien zobaczysz piękne serduszko:) u nas też na pierwszej wizycie był tylko pecherzyk i wiem, ze sie stresujesz, ale Kropek rośnie w swoim tempie i da radę :) co ze zwolnieniem?

Ewa, trzymaj się! Mam nadzieję, ze sytuacja się ustabilizuje!

Moniusia, jakie wieści po wizycie?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Aniczko dzieki. Tak mysle ze maluszek wyprobowuje mamusi cierpliwosc bo wie ze jestem bardzo w goracej wodzie kapana i chce wszystko od razu a tu nie ma tak. Wiem ze bedzie napewno w poniedzialek i usłyszę najcudowniejszy dzwiek na swiecie- jego serduszko. Innej opcji nie biore pod uwage. Gin mnie wczoraj nastraszyl, ze pecherzyk powinien byc większy, powiedzial ze nie widzi sladu poronienia ale zebym zrobila bete czy nie spada. I zrobilam. 19tys. Wiec rosnie. Mi sie wydaje ze cos poknocil bo mowil ze pecherzyk ciazowy powinien miec w 5 tyg 30mm a ja mam 13mm. Z tego co czytam na forach to w 5tyg sa udziewczyn wlasnie takiej wielkości pęcherzyki jak moje...zglupialam. No ale to nie byl dr z kliniki. W pon ide do swojego i prawde mi powie :)
Aaa wpisalas mnie kochana na poniedzialek 2x. Wykresl ktores ;)
Ze zwolnieniem...w poniedzialek bedzie wszystko dobrze to wezme. Poki co pracuje.

Pisanko cudowny widok!!!

Witam. Pamiętacie mnie jeszcze?
U mnie dziś 11dpt, nie udzielałam się na forum, aby jakoś przetrwać to czekanie,(ale podczytywałam Was). Wczoraj zaczęłam się obawiać, że nic z tego i nie mogłam spać w nocy. Rano nasikałam na test i wyszłam z łazienki. Po 5 minutach poszłam sprawdzić. I widzę dwie czerwone krechy, nie tam jakiś cień tylko dwie piękne kreski!!! Tak bardzo się ucieszyłam, zaczęłam krzyczeć, śmiać się, tańczyć, poczułam się najszczęśliwsza na świecie i wtedy , wtedy się obudziłam.....
Jak wiadomo sny tłumaczymy na odwrót i tak właśnie jest ...

Witam. Pamiętacie mnie jeszcze?
U mnie dziś 11dpt, nie udzielałam się na forum, aby jakoś przetrwać to czekanie,(ale podczytywałam Was). Wczoraj zaczęłam się obawiać, że nic z tego i nie mogłam spać w nocy. Rano nasikałam na test i wyszłam z łazienki. Po 5 minutach poszłam sprawdzić. I widzę dwie czerwone krechy, nie tam jakiś cień tylko dwie piękne kreski!!! Tak bardzo się ucieszyłam, zaczęłam krzyczeć, śmiać się, tańczyć, poczułam się najszczęśliwsza na świecie i wtedy , wtedy się obudziłam.....
Jak wiadomo sny tłumaczymy na odwrót i tak właśnie jest ...
O Boze Natulku!!! Gratulacje! :-)
Ale wiadomosc! Ale sie ciesze!
Ty sie leczylas u Szamatowicza prawda?

reklama
Do góry