reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Pisanka super wieści!! kurcze ja na dziś kupiłam sobie pierogi z jagodami ;p a co do truskawek to ostatnio piekłam mega dobre ciasto ucierane z serem i truskawkami i kruszonka, mniam
Falka beta wysoka wiec nie masz sie co martwic, na nastepnej wizycie napewno juz bedzie serduszko, najczesciej jest kolo 6 tc
Agatek pomysl, ze takie lezenie nie bedzie trwało wiecznie, szkoda ze nie da sie odpocząć na "zapas" bo przy 2 dzieciaczków to bedziesz miała az za duzo ruchu
Pisanka super wieści!! kurcze ja na dziś kupiłam sobie pierogi z jagodami ;p a co do truskawek to ostatnio piekłam mega dobre ciasto ucierane z serem i truskawkami i kruszonka, mniam
Falka beta wysoka wiec nie masz sie co martwic, na nastepnej wizycie napewno juz bedzie serduszko, najczesciej jest kolo 6 tc
Agatek pomysl, ze takie lezenie nie bedzie trwało wiecznie, szkoda ze nie da sie odpocząć na "zapas" bo przy 2 dzieciaczków to bedziesz miała az za duzo ruchu
agatek28
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
&&&&&&&&&&&& za dzisiaj!!!
Truskaweczko, no ja wiem, ze przy dwojce to zupelnie inaczej, więcej obowiazkow, ale moj starszak ma prawie 3 lata, juz i tak duzo kuma.
:-) :-) :-) :-)
Wchodze w 15 tydzien!!! Kiedy to zlecialo? Zdaje sie ze wczoraj zasikalam 6 testow ciazowych. Zaraz będę wypatrywac pierwszych kopniakow mojego malego chlopczyka :-)
&&&&&&&&&&&& za dzisiaj!!!
Truskaweczko, no ja wiem, ze przy dwojce to zupelnie inaczej, więcej obowiazkow, ale moj starszak ma prawie 3 lata, juz i tak duzo kuma.
:-) :-) :-) :-)
Wchodze w 15 tydzien!!! Kiedy to zlecialo? Zdaje sie ze wczoraj zasikalam 6 testow ciazowych. Zaraz będę wypatrywac pierwszych kopniakow mojego malego chlopczyka :-)
Falka302
Aniczko dzieki. Tak mysle ze maluszek wyprobowuje mamusi cierpliwosc bo wie ze jestem bardzo w goracej wodzie kapana i chce wszystko od razu a tu nie ma tak. Wiem ze bedzie napewno w poniedzialek i usłyszę najcudowniejszy dzwiek na swiecie- jego serduszko. Innej opcji nie biore pod uwage. Gin mnie wczoraj nastraszyl, ze pecherzyk powinien byc większy, powiedzial ze nie widzi sladu poronienia ale zebym zrobila bete czy nie spada. I zrobilam. 19tys. Wiec rosnie. Mi sie wydaje ze cos poknocil bo mowil ze pecherzyk ciazowy powinien miec w 5 tyg 30mm a ja mam 13mm. Z tego co czytam na forach to w 5tyg sa udziewczyn wlasnie takiej wielkości pęcherzyki jak moje...zglupialam. No ale to nie byl dr z kliniki. W pon ide do swojego i prawde mi powieFalka, za tydzien zobaczysz piękne serduszko u nas też na pierwszej wizycie był tylko pecherzyk i wiem, ze sie stresujesz, ale Kropek rośnie w swoim tempie i da radę co ze zwolnieniem?
Ewa, trzymaj się! Mam nadzieję, ze sytuacja się ustabilizuje!
Moniusia, jakie wieści po wizycie?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa wpisalas mnie kochana na poniedzialek 2x. Wykresl ktores
Ze zwolnieniem...w poniedzialek bedzie wszystko dobrze to wezme. Poki co pracuje.
Pisanko cudowny widok!!!
Witam. Pamiętacie mnie jeszcze?
U mnie dziś 11dpt, nie udzielałam się na forum, aby jakoś przetrwać to czekanie,(ale podczytywałam Was). Wczoraj zaczęłam się obawiać, że nic z tego i nie mogłam spać w nocy. Rano nasikałam na test i wyszłam z łazienki. Po 5 minutach poszłam sprawdzić. I widzę dwie czerwone krechy, nie tam jakiś cień tylko dwie piękne kreski!!! Tak bardzo się ucieszyłam, zaczęłam krzyczeć, śmiać się, tańczyć, poczułam się najszczęśliwsza na świecie i wtedy , wtedy się obudziłam.....
Jak wiadomo sny tłumaczymy na odwrót i tak właśnie jest ...
U mnie dziś 11dpt, nie udzielałam się na forum, aby jakoś przetrwać to czekanie,(ale podczytywałam Was). Wczoraj zaczęłam się obawiać, że nic z tego i nie mogłam spać w nocy. Rano nasikałam na test i wyszłam z łazienki. Po 5 minutach poszłam sprawdzić. I widzę dwie czerwone krechy, nie tam jakiś cień tylko dwie piękne kreski!!! Tak bardzo się ucieszyłam, zaczęłam krzyczeć, śmiać się, tańczyć, poczułam się najszczęśliwsza na świecie i wtedy , wtedy się obudziłam.....
agatek28
O Boze Natulku!!! Gratulacje! :-)Witam. Pamiętacie mnie jeszcze?
Ale wiadomosc! Ale sie ciesze!
Ty sie leczylas u Szamatowicza prawda?
reklama
Podziel się: