reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cisza jak na morzu :)

Co do gin. Ja zostaje jednak pod opieką kliniki do końca ciąży. Tak zadecydowaliśmy z M. W sumie mojego dr syn jest tez położnikiem-gin, więc nie mam się czym martwić :)

Ja zastanawiam sie właśnie nad psem. Ale chyba na wiosnę pomyślimy nad tym :)

reklama
Ewunka bardzo bym chciała mieć taką siłę do walki w razie czego. Nie wiem czy dam rade. Narazie mąż huha i dmucha żebym się oszczedzala i nie przeginala ( a mam skłonności do Zosi samosi która nawet szafę sama ustawiała). ;)) a pies cudowna sprawa ja mam dwa shih tzu i tyle ile one mi dają radości to szok.
Wiesz mam plan długoterminowy i po prostu go realizuje .
Daje sobie założone góry szanse wszystko kwestia nastawienia. Nie mowie ze mnie nie boli ze mnie nie wkurw....
Ze nie płacze idę po sklepie wybieram nowa szafę do pokoju bliźniaków. ....i mówię no uj Mi szafa i komoda na wysokość odpowiednia by mógł być przewijak. .....
Wybieram płacze baba zdziwiona. ..... a ja dalej wybieram taka dla dziecka. ......
no ale wiem ze przy endo z miesiąca na miesiąc jest gorzej to na co czekać. ....
pomaga mi wsparcie męża zerowy koszt całej procedury wiec daje rade .

Dziś tak pokolorowałam mój świat
2016-05-15 17.20.41.jpg

Załączniki

• 2016-05-15 17.20.41.jpg
    2016-05-15 17.20.41.jpg
    207,8 KB · Wyświetleń: 465
On chciał adoptować mi psa bym miała kogo kochać i juz się nie stymulowala boi się ze mi się ta endometrioza bardziej rozrosnie. ..... chodź widzę ze jednak się cieszy ze jeszcze raz będę próbować idzie coraz lepiej w takim tempie po 15 stymulacji może się uda hi no żeby nie płakać to trzeba się śmiać . Jutro mija rok jak umarła mikusia nasz 16'i pol roczny pies "dziecko "
Pies piękna sprawa ale jakoś nie wiem czy tego chce tęsknię za miki ( niby jesteśmy umówieni ze jak nie zajde adoptujemy 3 kogoś trzeba kochać gotować obiadki i chodzić na spacery )
Ale przecież zajde. ......
Jasne ze zajdziesz! Tak samo jak i ja i wszystkie my

Ja mam labradora taka waryjatka szalona kocham ją batdzo jak jest mi źle zawsze jest obok ... po nie udanym in vitro tez była. Pocieszala jak mogła ... jak potrafiła. strasznie nie sprawiedliwe jest to wszystko ... tak jak to mój mąż zawsze mówi ze wkur..a się na to ze czasem ktoś kto nie pragnie dziecka ma i to nawet 5 ale co trzeba walczyc. Dzisiaj jak jechalam z Nim samochodem na cpn była rodzinka tata mama i 5 dzieci ... a Moj mąż do mnie mógłby dać z jedno . Wiadomo żart ale sama wiem jak bardzo tego chce ! Szkoda ze póki co wyszło jak wyszło . Ale co nas nie zabije wzmocni

Ja mam labradora taka waryjatka szalona kocham ją batdzo jak jest mi źle zawsze jest obok ... po nie udanym in vitro tez była. Pocieszala jak mogła ... jak potrafiła. strasznie nie sprawiedliwe jest to wszystko ... tak jak to mój mąż zawsze mówi ze wkur..a się na to ze czasem ktoś kto nie pragnie dziecka ma i to nawet 5 ale co trzeba walczyc. Dzisiaj jak jechalam z Nim samochodem na cpn była rodzinka tata mama i 5 dzieci ... a Moj mąż do mnie mógłby dać z jedno . Wiadomo żart ale sama wiem jak bardzo tego chce ! Szkoda ze póki co wyszło jak wyszło . Ale co nas nie zabije wzmocni
Mój mąż mówi tak samo że tam gdzie dziecko by się kochało i miałoby cudowna rodzinę tam trzeba o nie walczyć a tam gdzie jest nie chciane bądź nie planowane to jest ich od liku; ((
Ale my walczące mamy będziemy kochać nad życie nasze dzieci i będą dlas nas całym światem;)))

Dziewczyny już nie raz padło to pytanie, ale jeszcze raz zadam.
Do którego tc brałyście zastrzyki rozrzedzające i po co one tak naprawdę są, bo oczywiście zapomniałam dr zapytać.

Ewunka podoba mi się Twoje podejście. Jesteś taka realistka z pozytywnym nastawieniem. Co nas nie zabije to nas wzmocni! Najdzielniejsze z dzielnych! Nie wie jak to jest ktoś kto się tak nie starał jak my wszystkie o nasze male szczęście.

reklama
Przyczyną jest rozległa endonetrioza a jej się pozbede jak wytne jajniki i macie. .... a wtedy to już mi się nie uda zajść ciążę wiec musze próbować z moja koleżanka ..... co łatwe nie jest.. no i do końca się nie pozbede bo ogniska mam w jelitach i dupie i nie wiem gdzie jeszcze

Kochana! Nie martw się! Osobiście znam dziewczynę, która miała ogromna endometriozę, była bo 2 zabiegach. Kiepsko to wszystko rokowało. Przy 4 In Vitro lekarka stwierdziła, ze znów się powiększyła i może być problem. Mieli dwa zarodki z 9 komórek. Jakość zarodków dość słaba. 7b i 4c. Po transferze poszła zapisać się na zabieg. Termin zabiegu był na marzec br. Oczywiście zabieg sie nie odbył. Za 2 miesiące urodzi córkę. Ma prawie 40 lat :) cała ciąża przebiega bez problemów!
Na każdego po prostu przychodzi odpowiedni czas :)
Z Tobą tez tak będzie :) trzymam kciuki :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry