reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny bylam u lekarza jednak. Mam lozysko przodujace. Stad plamienia...
Dal mi jeszce luteine podjezykowa. I tyle. Mam sie oszczedzac, ale bez przwsady, zyc normalnie i tak nic z tym nie zrobie. Bede plamic caly czas, jedynie jak bedzie zywa czerwona krew to do szpitala...
myslalam o łózysku, ale na usg już widać ł. przodujące, dziwne ze na genetycznych nie napisali? bo tam na papierze piszą czy na przedniej czy tylniej scianie i wszelkie patologie łózyska. czyli lezec!! bo to powazna sprawa!

reklama
Kate, a widzisz, mi lekarz mowil ze mam zyc normalnie, sie oszczedzac ale bez przesady...
Mam nadzieje, ze to sie podniesie jednak

Chwilę mnie nie było i nie mogę uwierzyć.
Ewunka zero zarodków. Cholera jasna :( Nie tak miało być. Miałas nam się niedługo chwalić bicyklem dla bliźniaków. Pieprzona endo :angry: ale co stymulacja idzie lepiej, na pewno w. Tej 3 się uda, nie ma wyjścia! Męża masz fantastycznego, takie wsparciejest bezcenne. Może dobry pomysł z psiakiem?
Westi no ale nic nie jest przesądzone, kropek z Tobą jest. Oczyść trochę głowę i wróć do nas!
Natalia już w trojpaku, super, niech maluchy szukają najlepszego miejsca i się zadomowia na 9msc.
Agatek też masz nerwy w tej ciąży:no2: ale to już 13tyg, będzie tylko dobrze!
Po40 cieszę się że USG potwierdziło ciążę i wszystko idzie w dobrą stronę. Jesteśmy na tym samym etapie.
Ja ide we wtorek 17.05 do innego gina. Nie mogę się doczekać wizyty w klinice, lekarz się nie odzywa. Też mam niski prg i się martwię, chce zobaczyć na USG czy jest ok jak na tą chwilę i czy coś powie na ten niski prg. A jak się uda zostanę u tego gina do końca ciąży. Jak dla mnie kliniki niepłodności są od pomocy w zajściu, a ciążę można juz prowadzic u "zwykłego" gina, patrząc pod kątem w którym szpitalu pracuje ;)

Agatek ja gdzies czytałam i do tego tutaj mi lekarz mówił, że przed 20tc trudno stwierdzić czy łożysko jest przodujące, bo do tego czasu ono zmienia położenie. Dopiero po 20tc ma juz "swoje miejsce" i Kate ma racje gdyby to faktycznie było łożysko przodujące to bezwzględne leżenie, bo grozi poronieniem lub przedwczesnym porodem!!

Chwilę mnie nie było i nie mogę uwierzyć.
Ewunka zero zarodków. Cholera jasna :( Nie tak miało być. Miałas nam się niedługo chwalić bicyklem dla bliźniaków. Pieprzona endo :angry: ale co stymulacja idzie lepiej, na pewno w. Tej 3 się uda, nie ma wyjścia! Męża masz fantastycznego, takie wsparciejest bezcenne. Może dobry pomysł z psiakiem?
Westi no ale nic nie jest przesądzone, kropek z Tobą jest. Oczyść trochę głowę i wróć do nas!
Natalia już w trojpaku, super, niech maluchy szukają najlepszego miejsca i się zadomowia na 9msc.
Agatek też masz nerwy w tej ciąży:no2: ale to już 13tyg, będzie tylko dobrze!
Po40 cieszę się że USG potwierdziło ciążę i wszystko idzie w dobrą stronę. Jesteśmy na tym samym etapie.
Ja ide we wtorek 17.05 do innego gina. Nie mogę się doczekać wizyty w klinice, lekarz się nie odzywa. Też mam niski prg i się martwię, chce zobaczyć na USG czy jest ok jak na tą chwilę i czy coś powie na ten niski prg. A jak się uda zostanę u tego gina do końca ciąży. Jak dla mnie kliniki niepłodności są od pomocy w zajściu, a ciążę można juz prowadzic u "zwykłego" gina, patrząc pod kątem w którym szpitalu pracuje ;)
On chciał adoptować mi psa bym miała kogo kochać i juz się nie stymulowala boi się ze mi się ta endometrioza bardziej rozrosnie. ..... chodź widzę ze jednak się cieszy ze jeszcze raz będę próbować idzie coraz lepiej w takim tempie po 15 stymulacji może się uda hi no żeby nie płakać to trzeba się śmiać . Jutro mija rok jak umarła mikusia nasz 16'i pol roczny pies "dziecko "
Pies piękna sprawa ale jakoś nie wiem czy tego chce tęsknię za miki ( niby jesteśmy umówieni ze jak nie zajde adoptujemy 3 kogoś trzeba kochać gotować obiadki i chodzić na spacery )
Ale przecież zajde. ......

Coś tu dzisiaj cicho;/
Falka faktycznie jeśli nie potrafisz dostać się do lekarza z kliniki poszukam innego równie dobrego gina i zostań u niego;)) mam nadzieję że zajmie się tobą dokładnie;)

reklama
On chciał adoptować mi psa bym miała kogo kochać i juz się nie stymulowala boi się ze mi się ta endometrioza bardziej rozrosnie. ..... chodź widzę ze jednak się cieszy ze jeszcze raz będę próbować idzie coraz lepiej w takim tempie po 15 stymulacji może się uda hi no żeby nie płakać to trzeba się śmiać . Jutro mija rok jak umarła mikusia nasz 16'i pol roczny pies "dziecko "
Pies piękna sprawa ale jakoś nie wiem czy tego chce tęsknię za miki ( niby jesteśmy umówieni ze jak nie zajde adoptujemy 3 kogoś trzeba kochać gotować obiadki i chodzić na spacery )
Ale przecież zajde. ......
Ewunka bardzo bym chciała mieć taką siłę do walki w razie czego. Nie wiem czy dam rade. Narazie mąż huha i dmucha żebym się oszczedzala i nie przeginala ( a mam skłonności do Zosi samosi która nawet szafę sama ustawiała). ;)) a pies cudowna sprawa ja mam dwa shih tzu i tyle ile one mi dają radości to szok.

Do góry