reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziś odpoczywamy!

MAJ

16: martka83 – wizyta w klinice
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: koralik89 - crio
16: ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
17: Falka302 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

reklama
Dziewczyny bylam u lekarza jednak. Mam lozysko przodujace. Stad plamienia...
Dal mi jeszce luteine podjezykowa. I tyle. Mam sie oszczedzac, ale bez przwsady, zyc normalnie i tak nic z tym nie zrobie. Bede plamic caly czas, jedynie jak bedzie zywa czerwona krew to do szpitala...

Agatek, jeśli to rzeczywiście łożysko przodujące, to Ty naprawdę musisz leżeć, bo to nie przelewki i dziwi mnie, że lekarz nie dał CI takiego zalecenia. co masz napisane na karcie od badan prenatalnych na temat łożyska? tam powinno być info. co lekarz powiedział na acard? no i ktorego lekarza w koncu wybierasz?

Dziewczyny już nie raz padło to pytanie, ale jeszcze raz zadam.
Do którego tc brałyście zastrzyki rozrzedzające i po co one tak naprawdę są, bo oczywiście zapomniałam dr zapytać.

ja biorę cały czas, a trwa 21tc, kolejną wizytę u gin prowadzącej mam pod koniec czerwca (czyli koniec 6 miesiąca) i nie mam zadnych zmian. moja kolezanka brała do konca ciazy.

Ewelin, clexane i inne takie zastrzyki mają na celu rozrzedzać krew, by m.in. uniknąć skrzepów, które mogą powodować poronienia

Dziewczyny troche z innej beczki uzywacie jakies kremy przeciw rozstepom? Cos polecacie? Niektorzy maja , niektorzy nie. Chcialabym zeby ten brzuchol jeszcze pozniej jakos wygladal :)

Ewelin powiedz mi jakie miałaś podane zarodki i po jakim czasie coś u Ciebie zaczęło się coś dziać? Wiem że każda z nas inna i nie ma co porównywać poprostu podpowiedź coś;)

Dziewczyny troche z innej beczki uzywacie jakies kremy przeciw rozstepom? Cos polecacie? Niektorzy maja , niektorzy nie. Chcialabym zeby ten brzuchol jeszcze pozniej jakos wygladal :)

ja mam 3 rozne balsamy nawilzajace (nie jakieś specjalistyczne na rozstępy i smaruję na zmianę ;) póki co żadnych "kresek" nie zauwazyłam :)

reklama
Do góry