reklama
Oczekiwany powyżej 20. A tu jest skrajnie niski.A jaki powinien być wynik progesteronu?
Westi przepraszam ale nie znam się...
Nie puszczam kciuków za Was
Ale krew wczoraj się pokazała. I mogło się wydarzyć coś złego.Westi, zadnego poddawania się! Prg jest niski, ale nie krwawisz, nic Cię nie boli, więc leż i czekaj na info od lekarza.
Przydałby się prolutex
Czekam.
annemarie
Fanka BB :)
Westi, zadnego poddawania się! Prg jest niski, ale nie krwawisz, nic Cię nie boli, więc leż i czekaj na info od lekarza.
Przydałby się prolutex
Anika,my to powinnysmy posty wspolnie pisac
najki
Link do: Portal Trojmiasto.pl
" u mnie byloo tylko 7,3 i musialam brac straszne ilosci luteiny.. dzieki mojemu lekarzowi i oczywiscie pewnie moim modlom... bobik jednak przezyl.. chociaz gin stwierdzil ze to byl jakis cud ze przy takim niskim poziomie nie doszlo do najgorszego... takze nie martwicie sie i bierzcice zalecane leki!"
Link do: mamo.tato - Artykul - Pokaż
http://******************/forum/i-trymestr/jaki-mialyscie-progesteron-na-poczatku-ciazy,1343.html
Westi spokojnie, czekaj na info od lekarza
" u mnie byloo tylko 7,3 i musialam brac straszne ilosci luteiny.. dzieki mojemu lekarzowi i oczywiscie pewnie moim modlom... bobik jednak przezyl.. chociaz gin stwierdzil ze to byl jakis cud ze przy takim niskim poziomie nie doszlo do najgorszego... takze nie martwicie sie i bierzcice zalecane leki!"
Link do: mamo.tato - Artykul - Pokaż
http://******************/forum/i-trymestr/jaki-mialyscie-progesteron-na-poczatku-ciazy,1343.html
Westi spokojnie, czekaj na info od lekarza
reklama
annemarie
No, no fak i dlatego powinno robic sie weryfikacje progesteronu,zawsze to pisze i zawsze dostaje po lbiebo po co??? wlasnie po to.Nie. Fuck. Przy takim prg nie dziwię się, że wczoraj była krew. Ciekawe czy kropek jeszcze ma się czego trzymać. O ile się trzyma.
Podziel się: