reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Jajniki bolą i z chodzeniem szału nie ma;/ lekko też krwawię ale poza tym opieka M i jest miód)U mnie taki sam plan swiezaki z 2 lub 3 doby po 24 j mi powiedzą. A jak się czujesz boli Cię coś. ?
Ewunka
Az takJajniki bolą i z chodzeniem szału nie ma;/ lekko też krwawię ale poza tym opieka M i jest miód)
Miał smaka takiego, ze sama siebie nie poznaję, wsunęłam prawie całą dużą paczkę, co mi sie nie zdarza!! Boże, taki śmietnikWidać mały miał smaka . Na zdrowie .
annemarie
ja mialam tylko 1 jedno poronienie, reszta to brak implantacji,a jesli sie nie implantuje to nie mozna tego poronic,2 poronienia to niby jeszcze nie nawykowe ale zdania sa podzielone.
mysle logicznie?
G
Gość
Gość
Martka ja sie zawsze w miare zdrowo odzywialam. A teraz mam ochote na to co niezdrowe albo malo wartosciowe.A ja dzis nie wytrzymałam i musiałam kupic chipsy bardzo rzadko jem takie rzeczy, ale dziś jak zobaczyłam w sklepie to wiedziałam, ze " chcę to!chcę to, chcę to,chcę to" jak w reklamie
Muszę schować zanim M wroci z pracy
butterfly1331
Moderator
Ja miałam dokładnie tak samo z chodzeniem. Najgorzej było po południu, gdy ketonal przestał działać. Było ciężko,ale przespałam to i rano trochę puściło, chociaż przy chodzeniu nadal bolało. W sumie moje bóle przeszły dzień po transferze czyli w 6 dobie od punkcji.Jajniki bolą i z chodzeniem szału nie ma;/ lekko też krwawię ale poza tym opieka M i jest miód)
Oby to było przejścioweMartka ja sie zawsze w miare zdrowo odzywialam. A teraz mam ochote na to co niezdrowe albo malo wartosciowe.
anika11
ale skoro mowią o transferze świezaka, to musi być ok. a kiedy CI badali progesteron?Aniko jutro będę dzwonić do labo i dowiem się wszystkiego progesteronu nie badali więc nie wiem; ( według planu mają być podane dwa swiezaczki z 2 doby reszta do blastocysty i mrożenie.... Oby tylko się uchowaly moje szkraby
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Martka ja też jem zdrowo ale mam takie napady na coś smietnikowego. Ostatnio jakiś burger za mną chodzi i wiem że dopóki go nie zjem to będzie mnie męczył. A mam koleżankę która całą ciążę wcinała chipsy, normalnie aż nie mogłam patrzeć a teraz jej synek ma 3 lata okaz zdrowia i jest tak inteligentny że szok :-)
Podziel się: