reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
czytam o tych Waszych dzisiejszych zachciankach i powiem tylko tyle, ze u mnie na obiad krem z dyni z mleczkiem kokosowym i kurczakiem! mniam! :)

Inka, przykro mi! niesamowicie Cię podziwiam za niezłomność w dążeniu do celu! niech się spełni Twe marzenie!

Westi, jesteś już w domu? brzuch odpuscił?

Anne, rozumiem, że juz po wizycie jestes?

czytam o tych Waszych dzisiejszych zachciankach i powiem tylko tyle, ze u mnie na obiad krem z dyni z mleczkiem kokosowym i kurczakiem! mniam! :)

Inka, przykro mi! niesamowicie Cię podziwiam za niezłomność w dążeniu do celu! niech się spełni Twe marzenie!

Westi, jesteś już w domu? brzuch odpuscił?

Anne, rozumiem, że juz po wizycie jestes?
Kurczak. Mmmm.
Tak. W domu. Brzucha w ogóle nie czuje :)

Jak po praktykach ? Ty tak biegasz na praktyki i jeszcze takie obiady serwujesz. Brawo Ty! ;)

Martka, ja mam caly czas plamienia, jak biore lutinus to potem mi wyplywa brazowy albo bezowy " piasek" bo lutinus sie rozpuszcza i zabarwia od tych plamien.

Kurczak. Mmmm.
Tak. W domu. Brzucha w ogóle nie czuje :)

Jak po praktykach ? Ty tak biegasz na praktyki i jeszcze takie obiady serwujesz. Brawo Ty! ;)

no i dobrze, ze spokoj w brzucholu jest!:)

dzisiaj byłam tylko na dwóch godzinach i moi podopieczni wykonywali projekty koszulek :) a potem była wystawa i smiechu wiele:) jeszcze poniedziałek i wtorek i konczę... przeleciało!

a co do zupy, to bardzo prosta i wbrew obawom szybko się ją robi:)

reklama
kciuków nie puszczamy :) pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

12: Ewa651 - usg polowkowe
12: natalia89 - punkcja
12: Po40 - III betowanie

13: westaice - III betowanie
13: butterfly - betowanie
13: Ewunka – punkcja
13: Kajka*89 - betowanie
13: koralik83 - podglad
16: martka83 – wizyta w klinice
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - II betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

Ostatnia edycja:
Do góry