reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja mialam tylko 1 jedno poronienie, reszta to brak implantacji,a jesli sie nie implantuje to nie mozna tego poronic,

mysle logicznie?

Tak kochana :) z jednym zarodkiem ? Ja mialam 2 poronienia i przy drugim wiem ze były 2 kropki. Więc licze ze straciłam 3-4. Ładna gromadka by już była :)

reklama
Za mną znów pizza chodzi oraz kebab na frytkami :) chyba będę musiała na tyg zagnieść ciasto na ta pizze chyba ze m się zlituje i mnie na kebeba weźmie :D
Mnie ta rybka z frytami neka:( ale M cos przebakiwal,ze w ndz albo pon pojedziemy na bulwar na ta rybencje:D
Generalnie tak zdrowo jak staram sie odzywiac od poczatku ciazy,to chyba nigdy nie jadalam:p ale raz na jakis czas szturnie mnie na jakas chemie:p typu np chipsy,kupimy a potem ich zmeczyc nie moge;)

A ja myślę, że jak raz na jakiś czas się zje coś takiego i nie zastępuje się smieciowym normalnych posiłków, to się nic nie stanie :)
Ew podobno kobiecie w ciąży się nie odmawia;)
Pewnie,ze tak. Nie popadajmy w paranoje no nie;) inaczej gdyby te chipsy,fryty,pizze i inne bylyby podstawa zywienia.

Ja miałam dokładnie tak samo z chodzeniem. Najgorzej było po południu, gdy ketonal przestał działać. Było ciężko,ale przespałam to i rano trochę puściło, chociaż przy chodzeniu nadal bolało. W sumie moje bóle przeszły dzień po transferze czyli w 6 dobie od punkcji.
Ja miałam zawsze bolesne jajeczkowanie ale to co teraz czuję to ból jajeczkowania razy tysiąc. Tylko dzięki mojemu ukochanemu M ograniczamy wstawanie żeby to krwawienie przeszło a jutro zobaczymy;/

reklama
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?
Typizacja hla to sprawdzenie zgodnosci tkankowej jesli bedziecie miec to oboje to ma to sprawdzic wasze dopasowanie genetyczne.
Nie mialam tego badania ale pracuje na hematologi i takie badanie robi sie rodzinom osob chorych na bialaczke zeby sprawdzic czy maga miec dawce rodzinnego

Do góry