reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

:o
Miałam 4 stymukacjie przed każdą robili mi Amh nawet jak przerwa między stymukacjiami to miesiąc do tego przed operacjia i dla sprawdzenia po operacji .
Nie wiem czy się śmiać czy płakać Ty na pewno chodzisz do lekarza od niepłodności. ? :eek:
Ja wiem ze to badanie mówi tylko coś. ..... ale tak na oślep :szok:

Ewunka,
AMH nie robi sie co miesiac ,bo nie spada na leb na szyje no chyba ,ze ma sie operacje tak jak ty i usuwa cysty,wodniaki ,jajowody czyli wszystko co ma na AMH wplyw.
Inna rzecz,nie zaklada sie od razu u mlodej dziewczyny ,ze ma niskie AMH.
Fakt,ze powinno sie je zrobic,ale raz w roku wystarczy..

reklama
Już cos zagadywalam buntu nie było to chyba nie będzie źle :), czekam jeszcze z ta rozmową aż emocje po porażce opadną bo choć tego nie pokazuje wiem ze jest mu równie ciężko.
Dzielna kobitka :)
Dobrze, że jest plan i że się nie poddajesz. A przypomnij gdzie do tej pory się leczyłaś?
Trzymam za Ciebie kciuki!
Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi
To bardzo dobry wynik! Ładnych, zdrowych zarodeczków życzę :)

Dzielna kobitka :)
Dobrze, że jest plan i że się nie poddajesz. A przypomnij gdzie do tej pory się leczyłaś?
Trzymam za Ciebie kciuki!

To bardzo dobry wynik! Ładnych, zdrowych zarodeczków życzę :)

Zaczęłam w novomedice potem bylo gyncentrum i teraz provita w Katowicach. W tej ostatniej i stymulacji poszły nie tak i zarodki kiepskie wszczesniej zawsze były ładne jajka, blastki. Nie wiem czy to wina kliniki czy ja sie starzeje.

Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi
Super wynik! Trzymam kciuki, żeby wszystkie się zapłodniły☺

Ewunka,
AMH nie robi sie co miesiac ,bo nie spada na leb na szyje no chyba ,ze ma sie operacje tak jak ty i usuwa cysty,wodniaki ,jajowody czyli wszystko co ma na AMH wplyw.
Inna rzecz,nie zaklada sie od razu u mlodej dziewczyny ,ze ma niskie AMH.
Fakt,ze powinno sie je zrobic,ale raz w roku wystarczy..
Dokładnie się z Tobą zgodzę raz w roku .
U mnie robili przed i po operacji by sprawdzić ile spadło a potem znów by sprawdzić czy juz coś się zregenerowało .
I faktycznie przed operacja 5.6 po operacji 1.1 trochę później 1.6 .
No ale weź sytuacje ze ktoś ma amh 30 i bez sprawdzenia do mu dawkę 225 przecież jajniki rozwali

reklama
Do góry