reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:o
Miałam 4 stymukacjie przed każdą robili mi Amh nawet jak przerwa między stymukacjiami to miesiąc do tego przed operacjia i dla sprawdzenia po operacji .
Nie wiem czy się śmiać czy płakać Ty na pewno chodzisz do lekarza od niepłodności. ? :eek:
Ja wiem ze to badanie mówi tylko coś. ..... ale tak na oślep :szok:

Ewunka,
AMH nie robi sie co miesiac ,bo nie spada na leb na szyje no chyba ,ze ma sie operacje tak jak ty i usuwa cysty,wodniaki ,jajowody czyli wszystko co ma na AMH wplyw.
Inna rzecz,nie zaklada sie od razu u mlodej dziewczyny ,ze ma niskie AMH.
Fakt,ze powinno sie je zrobic,ale raz w roku wystarczy..

reklama
Już cos zagadywalam buntu nie było to chyba nie będzie źle :), czekam jeszcze z ta rozmową aż emocje po porażce opadną bo choć tego nie pokazuje wiem ze jest mu równie ciężko.
Dzielna kobitka :)
Dobrze, że jest plan i że się nie poddajesz. A przypomnij gdzie do tej pory się leczyłaś?
Trzymam za Ciebie kciuki!
Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi
To bardzo dobry wynik! Ładnych, zdrowych zarodeczków życzę :)

Dzielna kobitka :)
Dobrze, że jest plan i że się nie poddajesz. A przypomnij gdzie do tej pory się leczyłaś?
Trzymam za Ciebie kciuki!

To bardzo dobry wynik! Ładnych, zdrowych zarodeczków życzę :)

Zaczęłam w novomedice potem bylo gyncentrum i teraz provita w Katowicach. W tej ostatniej i stymulacji poszły nie tak i zarodki kiepskie wszczesniej zawsze były ładne jajka, blastki. Nie wiem czy to wina kliniki czy ja sie starzeje.

Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi
Super wynik! Trzymam kciuki, żeby wszystkie się zapłodniły☺

Ewunka,
AMH nie robi sie co miesiac ,bo nie spada na leb na szyje no chyba ,ze ma sie operacje tak jak ty i usuwa cysty,wodniaki ,jajowody czyli wszystko co ma na AMH wplyw.
Inna rzecz,nie zaklada sie od razu u mlodej dziewczyny ,ze ma niskie AMH.
Fakt,ze powinno sie je zrobic,ale raz w roku wystarczy..
Dokładnie się z Tobą zgodzę raz w roku .
U mnie robili przed i po operacji by sprawdzić ile spadło a potem znów by sprawdzić czy juz coś się zregenerowało .
I faktycznie przed operacja 5.6 po operacji 1.1 trochę później 1.6 .
No ale weź sytuacje ze ktoś ma amh 30 i bez sprawdzenia do mu dawkę 225 przecież jajniki rozwali

reklama
Do góry