reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zacznijmy od początku ......
Ahm
Podstawowe hormony
Histeroskopia
I niechaj będzie ta immunologia
Jak pójdziesz dziś do lekarza powiedz poproszę skierowanie na wszystko . I ona jest jak du od sra. ....żeby Ci to dać. Na fundusz ( nie wiem czy immunologia wchodzi w fundusz )
Ja ostatnio jak mnie tak brzuch bolał to poszłam i mówię chyba mam tasiemca poproszę badania hi hi dala wyjścia nie miała do tego wysłała do gastrologa i gastroskopie.
Ja to się zastanawiam czy mi to na krzepliwosc krwi robili a nie tam jakaś immunologie. [emoji14]Od 1 dnia stymulacji do dziś krwi mi nie robili .......
To tez fajnie[emoji12] co kraj to obyczaj.Nad resztą badań w miare panuje,zrobie histero i immuno i bedzie GIT [emoji12] gorzej,ze M.musi tez zrobic,a jego nigdy nie ma[emoji6]

Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom

Megi super! wypoczywaj a potem do dzieła! Razem atakujemy Novum 8-) ;)

Westi? jak tam?

Dziwne :huh:Przypomnij gdzie się leczyłaś?

Mam nadzieję ze bedzie jak w naszym ulubionym tekście - wyjedźcie na wakacje, zrelaksujesz się i zajdziecie w ciąże;)

Zobaczysz, Novum bedzie dla nas szczęśliwe:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No skoro chłopaki duże, to pewnie rozpakowanko będzie wcześniej :) Wiesz? Czytałam ostatnio bardzo ciekawe badania, ponoć idealny czas na poród czy cc bliźniąt to 37. tydzień. Potem ...wyobraź sobie wzrasta ryzyko niskiej wagi urodzeniowej, a nie maleje. Po 37. tygodniu gorzej się bliźniaki odżywiają - oczywiście to statystyki, a nie reguła.

Dobranoc, dziewczyny. Spokojnej nocy wszystkim <3
Czytalam cos podobnego z tym,ze nie bylo uzasadnienia.
Fakt,jest to zastanawiajace;)
Moj lekarz do tej ciazy podchodzi na mega luzie i nie koniecznie mi sie to podoba,no ale coz. Do tej pory mowil ze z koncem maja mam sie zglosic do szpitala na wyznaczenie terminu cc. Z tym ze ja nie chce tyle czekac,a z drugiej str boje sie,ze jak sie zglosze to juz do konca mnie zatrzymaja...
No i umieram z ciekawosci jacy sa juz duzi:)

Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi

oj tam badania :p 3cią stymulację zaraz będę lecieć i dopiero teraz stwierdzili, że w sumie może warto by AMH.
:o
Miałam 4 stymukacjie przed każdą robili mi Amh nawet jak przerwa między stymukacjiami to miesiąc do tego przed operacjia i dla sprawdzenia po operacji .
Nie wiem czy się śmiać czy płakać Ty na pewno chodzisz do lekarza od niepłodności. ? :eek:
Ja wiem ze to badanie mówi tylko coś. ..... ale tak na oślep :szok:

reklama
Do góry