najki
Fanka BB :)
inka przykro mi bardzo..To bylo crio blastki , nie dzwoniłam do gina. Juz nie wzięłam wieczornej dawki leków.
Jest jakiś dalszy plan? To była ostatnia próba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
inka przykro mi bardzo..To bylo crio blastki , nie dzwoniłam do gina. Juz nie wzięłam wieczornej dawki leków.
To tez fajnie[emoji12] co kraj to obyczaj.Nad resztą badań w miare panuje,zrobie histero i immuno i bedzie GIT [emoji12] gorzej,ze M.musi tez zrobic,a jego nigdy nie ma[emoji6]Zacznijmy od początku ......
Ahm
Podstawowe hormony
Histeroskopia
I niechaj będzie ta immunologia
Jak pójdziesz dziś do lekarza powiedz poproszę skierowanie na wszystko . I ona jest jak du od sra. ....żeby Ci to dać. Na fundusz ( nie wiem czy immunologia wchodzi w fundusz )
Ja ostatnio jak mnie tak brzuch bolał to poszłam i mówię chyba mam tasiemca poproszę badania hi hi dala wyjścia nie miała do tego wysłała do gastrologa i gastroskopie.
Ja to się zastanawiam czy mi to na krzepliwosc krwi robili a nie tam jakaś immunologie. [emoji14]Od 1 dnia stymulacji do dziś krwi mi nie robili .......
Megi super! wypoczywaj a potem do dzieła! Razem atakujemy Novum
Westi? jak tam?
Dziwne Przypomnij gdzie się leczyłaś?
Czytalam cos podobnego z tym,ze nie bylo uzasadnienia.No skoro chłopaki duże, to pewnie rozpakowanko będzie wcześniej Wiesz? Czytałam ostatnio bardzo ciekawe badania, ponoć idealny czas na poród czy cc bliźniąt to 37. tydzień. Potem ...wyobraź sobie wzrasta ryzyko niskiej wagi urodzeniowej, a nie maleje. Po 37. tygodniu gorzej się bliźniaki odżywiają - oczywiście to statystyki, a nie reguła.
Dobranoc, dziewczyny. Spokojnej nocy wszystkim <3
oj tam badania 3cią stymulację zaraz będę lecieć i dopiero teraz stwierdzili, że w sumie może warto by AMH.