reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zacznijmy od początku ......
Ahm
Podstawowe hormony
Histeroskopia
I niechaj będzie ta immunologia
Jak pójdziesz dziś do lekarza powiedz poproszę skierowanie na wszystko . I ona jest jak du od sra. ....żeby Ci to dać. Na fundusz ( nie wiem czy immunologia wchodzi w fundusz )
Ja ostatnio jak mnie tak brzuch bolał to poszłam i mówię chyba mam tasiemca poproszę badania hi hi dala wyjścia nie miała do tego wysłała do gastrologa i gastroskopie.
Ja to się zastanawiam czy mi to na krzepliwosc krwi robili a nie tam jakaś immunologie. [emoji14]Od 1 dnia stymulacji do dziś krwi mi nie robili .......
To tez fajnie[emoji12] co kraj to obyczaj.Nad resztą badań w miare panuje,zrobie histero i immuno i bedzie GIT [emoji12] gorzej,ze M.musi tez zrobic,a jego nigdy nie ma[emoji6]

Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom

Megi super! wypoczywaj a potem do dzieła! Razem atakujemy Novum 8-) ;)

Westi? jak tam?

Dziwne :huh:Przypomnij gdzie się leczyłaś?

Mam nadzieję ze bedzie jak w naszym ulubionym tekście - wyjedźcie na wakacje, zrelaksujesz się i zajdziecie w ciąże;)

Zobaczysz, Novum bedzie dla nas szczęśliwe:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No skoro chłopaki duże, to pewnie rozpakowanko będzie wcześniej :) Wiesz? Czytałam ostatnio bardzo ciekawe badania, ponoć idealny czas na poród czy cc bliźniąt to 37. tydzień. Potem ...wyobraź sobie wzrasta ryzyko niskiej wagi urodzeniowej, a nie maleje. Po 37. tygodniu gorzej się bliźniaki odżywiają - oczywiście to statystyki, a nie reguła.

Dobranoc, dziewczyny. Spokojnej nocy wszystkim <3
Czytalam cos podobnego z tym,ze nie bylo uzasadnienia.
Fakt,jest to zastanawiajace;)
Moj lekarz do tej ciazy podchodzi na mega luzie i nie koniecznie mi sie to podoba,no ale coz. Do tej pory mowil ze z koncem maja mam sie zglosic do szpitala na wyznaczenie terminu cc. Z tym ze ja nie chce tyle czekac,a z drugiej str boje sie,ze jak sie zglosze to juz do konca mnie zatrzymaja...
No i umieram z ciekawosci jacy sa juz duzi:)

Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi

oj tam badania :p 3cią stymulację zaraz będę lecieć i dopiero teraz stwierdzili, że w sumie może warto by AMH.
:o
Miałam 4 stymukacjie przed każdą robili mi Amh nawet jak przerwa między stymukacjiami to miesiąc do tego przed operacjia i dla sprawdzenia po operacji .
Nie wiem czy się śmiać czy płakać Ty na pewno chodzisz do lekarza od niepłodności. ? :eek:
Ja wiem ze to badanie mówi tylko coś. ..... ale tak na oślep :szok:

reklama
Do góry