reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytalam cos podobnego z tym,ze nie bylo uzasadnienia.
Fakt,jest to zastanawiajace;)
Moj lekarz do tej ciazy podchodzi na mega luzie i nie koniecznie mi sie to podoba,no ale coz. Do tej pory mowil ze z koncem maja mam sie zglosic do szpitala na wyznaczenie terminu cc. Z tym ze ja nie chce tyle czekac,a z drugiej str boje sie,ze jak sie zglosze to juz do konca mnie zatrzymaja...
No i umieram z ciekawosci jacy sa juz duzi:)
Nie zartuj ze nie masz przez 1 i 2 trymest wizyt co 2 tyg a w 3 trymestrze co tydzień :o

Zbieram siły, kasę i moze w przyszłym roku spróbuję. Juz jakiś plan się rysuje. :) myślę nad gyncentrum w ostravie lub nad kliniką w Białymstoku. Którą polecacie ?

Jeszcze męża musze przekonać to miała być ostatnia próba tak sie umawialismy no ale cóż, wyszło kiepsko.

Jestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi
To bardzo dobrze. Jutro moja kolej
A czy człowiek dzień po punkcji nadaje się do pracy. ?

Ech. Bardzo mi przykro. Może jak na spokojnie sobie to przetrawi to nie będzie miał nic przeciwko?

Już cos zagadywalam buntu nie było to chyba nie będzie źle :), czekam jeszcze z ta rozmową aż emocje po porażce opadną bo choć tego nie pokazuje wiem ze jest mu równie ciężko.

Zbieram siły, kasę i moze w przyszłym roku spróbuję. Juz jakiś plan się rysuje. :) myślę nad gyncentrum w ostravie lub nad kliniką w Białymstoku. Którą polecacie ?

Ja nie znam ani jednej ani drugiej wiec nie pomogę. Niech się dziewczyny wypowiedzą.
Cieszę się że jeszcze się nie poddajesz:) walcz puki masz sily.

reklama
Inka, bardzo mi przykro. I trzymam kciuki, żebyście w miarę szybko doszli do siebie i podjęli kolejną walkę, bo warto !!!

Do góry