Westaice dziękuje ślicznie !! Trzymam kciuki za resztę .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też zaraz kawę będę piła dziś i ja kolejny dzień lenia mam będę leżę póki kręgosłup nie będzie bolałA ja leze, piję kawe przez slomke (wymysl mojego meza, zebym sie nie podnosila), mam przygotowane kanapki, owoce, ciastka, sok, ksiazki, dwie pary okularow dobrze, ze mam tv w sypialni bo bym chyba sie zanudzila...
Jeszcze powinien ci 2 palmy wstawic,piasek rozsypac i jakiegos fajnego M.zeby wachlowal w ramach klimatyzacjiA ja leze, piję kawe przez slomke (wymysl mojego meza, zebym sie nie podnosila), mam przygotowane kanapki, owoce, ciastka, sok, ksiazki, dwie pary okularow dobrze, ze mam tv w sypialni bo bym chyba sie zanudzila...
Dziewczyny jest sens dzwonić do dr skoro od wczoraj nie mam tych ala plamien?
No właśnie się zastanawiam nad tym. Bo to nawet nie można nazwać plamien, bo wkładki czyste były. Tak czy tak dopiero po 9 bym dzwoniła bo teraz i tak nie odbiorąNie znam się Ale zadzwonić nie zaszkodzi.
Musze podsunac mu ten pomyslJeszcze powinien ci 2 palmy wstawic,piasek rozsypac i jakiegos fajnego M.zeby wachlowal w ramach klimatyzacji