reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też u niej byłam.
Jeśli wszystko będzie ok to poproszę ją o proaadzenie ciąż bo tu gdzie misszkam (100km kd Warszawy) mam wrażenie, że słabo z szeroko pojętą wjedzą - standardowy zestaw badań + 10 zł do opłaty za wizytę za przepisanie leków.

No trafi! Z nadmiaru emocji jak wysoki wynik zobaczysz!
Kobieto juz e pociągu widziałaś;)

boje
No trafi! Z nadmiaru emocji jak wysoki wynik zobaczysz!
Kobieto juz e pociągu widziałaś;)
No wcale w tym pociagu nie musialo byc to o czym myslimy,rozkladalam to z kate na czesci pierwsze i dzisiaj wg.niej mogl byc koniec implantacji.wiec spokojnie,w srode powinna byc juz Beta,nie wiem czy zrobie...mam juz lekko zryty beret od robienia Bet.:p :p :p

boje

No wcale w tym pociagu nie musialo byc to o czym myslimy,rozkladalam to z kate na czesci pierwsze i dzisiaj wg.niej mogl byc koniec implantacji.wiec spokojnie,w srode powinna byc juz Beta,nie wiem czy zrobie...mam juz lekko zryty beret od robienia Bet.:p :p :p
Nie da się tego rozłożyć. To biologia. Natura. I nic nie ma schematu.

Mam do Kate pelne zaufanie w tych i innych kwestiach,wie co mowi,polapala sie w czeskich klasach i stadiach zarodkow:-) :-) :-)

Nie kapuje czasami co jest takiego ekstycujacego w puszczaniu pawia:p to nie jest wyrocznia w sprawie ciazy a odpowiedz przysadki mozgowej na zwiekszone wartosc hcg,podrazniaj obszar odpowiedzialny w mozgu za "pawie" szczerze mowiac jesli bede w ciazy...to wszystko tylko nie to:p

reklama
Ja tez uważam, że ani bol piersi ani wymioty nie są wyznacznikiem powodzenia w ciazy. W pierwszej rzygałam i mnie bardzo bolały piersi i straciłam, w trzeciej ciazy nie miałam zadnych objawów i straciłam ciąże teraz w czwartej tez nie miałam ani bólu piersi, wręcz miękkie do 15tc ani zadnych mdłości i jestem w 6 miesiącu. Ten sam organizm a każda ciaza inna.

Anne wiedziałam, że jednak cie bedzie kusić ta Beta :-) Zrób, co ci tam i tak to twoja ostatnia bedzie. No chyba, że po tych bliźniakach najdzie cie ochota na kolejną parkę za jakies dwa lata :p

Agatek krwiaka moze juz nie byc w macicy, moze sie wlasnie wydalać albo był juz na tyle mały że na usg go nie było juz widać a pozostałości jeszcze wydalasz.

Trzymam kciuki za was dziewczyny jutro, jak wstanę to pewnie połowa z was bedzie po wizytach, bo zamierzam jutro spać do oporu. Wstawanie na siku po 7-10 razy mnie wykańcza a najlepiej mi sie śpi nad ranem jak już trzeba wstać. Wiec jutro postanowiłam ze sobie odbije i śpię ile sie da :-)

Mam jeszcze pytanie, mam znajomych którzy sie starają 5 lat i teraz wyszło w badaniach, że jego nasienie jest krótko żywotne i kiepskiej jakosci. Jakie suplementy może brac na poprawę? Od lekarza dostał tylko instrukcje, żeby robić zimne okłady, nie chodzic w jeansach i spać bez majtek :-/ chyba rządy pisiorow doszły do UK

Do góry