reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też u niej byłam.
Jeśli wszystko będzie ok to poproszę ją o proaadzenie ciąż bo tu gdzie misszkam (100km kd Warszawy) mam wrażenie, że słabo z szeroko pojętą wjedzą - standardowy zestaw badań + 10 zł do opłaty za wizytę za przepisanie leków.

No trafi! Z nadmiaru emocji jak wysoki wynik zobaczysz!
Kobieto juz e pociągu widziałaś;)

boje
No trafi! Z nadmiaru emocji jak wysoki wynik zobaczysz!
Kobieto juz e pociągu widziałaś;)
No wcale w tym pociagu nie musialo byc to o czym myslimy,rozkladalam to z kate na czesci pierwsze i dzisiaj wg.niej mogl byc koniec implantacji.wiec spokojnie,w srode powinna byc juz Beta,nie wiem czy zrobie...mam juz lekko zryty beret od robienia Bet.:p :p :p

boje

No wcale w tym pociagu nie musialo byc to o czym myslimy,rozkladalam to z kate na czesci pierwsze i dzisiaj wg.niej mogl byc koniec implantacji.wiec spokojnie,w srode powinna byc juz Beta,nie wiem czy zrobie...mam juz lekko zryty beret od robienia Bet.:p :p :p
Nie da się tego rozłożyć. To biologia. Natura. I nic nie ma schematu.

Mam do Kate pelne zaufanie w tych i innych kwestiach,wie co mowi,polapala sie w czeskich klasach i stadiach zarodkow:-) :-) :-)

Nie kapuje czasami co jest takiego ekstycujacego w puszczaniu pawia:p to nie jest wyrocznia w sprawie ciazy a odpowiedz przysadki mozgowej na zwiekszone wartosc hcg,podrazniaj obszar odpowiedzialny w mozgu za "pawie" szczerze mowiac jesli bede w ciazy...to wszystko tylko nie to:p

reklama
Ja tez uważam, że ani bol piersi ani wymioty nie są wyznacznikiem powodzenia w ciazy. W pierwszej rzygałam i mnie bardzo bolały piersi i straciłam, w trzeciej ciazy nie miałam zadnych objawów i straciłam ciąże teraz w czwartej tez nie miałam ani bólu piersi, wręcz miękkie do 15tc ani zadnych mdłości i jestem w 6 miesiącu. Ten sam organizm a każda ciaza inna.

Anne wiedziałam, że jednak cie bedzie kusić ta Beta :-) Zrób, co ci tam i tak to twoja ostatnia bedzie. No chyba, że po tych bliźniakach najdzie cie ochota na kolejną parkę za jakies dwa lata :p

Agatek krwiaka moze juz nie byc w macicy, moze sie wlasnie wydalać albo był juz na tyle mały że na usg go nie było juz widać a pozostałości jeszcze wydalasz.

Trzymam kciuki za was dziewczyny jutro, jak wstanę to pewnie połowa z was bedzie po wizytach, bo zamierzam jutro spać do oporu. Wstawanie na siku po 7-10 razy mnie wykańcza a najlepiej mi sie śpi nad ranem jak już trzeba wstać. Wiec jutro postanowiłam ze sobie odbije i śpię ile sie da :-)

Mam jeszcze pytanie, mam znajomych którzy sie starają 5 lat i teraz wyszło w badaniach, że jego nasienie jest krótko żywotne i kiepskiej jakosci. Jakie suplementy może brac na poprawę? Od lekarza dostał tylko instrukcje, żeby robić zimne okłady, nie chodzic w jeansach i spać bez majtek :-/ chyba rządy pisiorow doszły do UK

Do góry