reklama
najki
Fanka BB :)
Ok czyli nie jestem totalnym nieogarem..dzięki :*1 dzień @ to 1dc
Dostałam @ !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzwonię do Novum
Czad podjęzykowa coś za słaba
Co do 1 d.c. nie- Pierwszy dzień to jak masz konkretne krwawienie.
Tak w klinikach mi mówili. Ale jak miałaś dzwonić to dzwoń dzisiaj. Ale do stymulacji czy coś to jutro będzie 1 d.c. A jak stymulacja od 2 d.c. tzn,że pojutrze pewnie.Ale właśnie jak to będzie, bo skoro krótki protokół to już pojutrze powinnaś brać leki,a jak długi to trochę długo zejdzie, czekaj, czekaj, bo się pogubiłam
Ostatnia edycja:
anika11
Fanka BB :)
NAjki, skoro rano przyszła @, to dziś 1dc
Westi, wjeszcze z dwa tygodnie pochodzę i koniec praktyk - powiem Ci, że uczciwie wyrobię wszystkie godziny i cieszę się, że mam te praktyki, bo czas mi szybciej leci
a tak z innej beczki, wczoraj się spotkałam z moją kuzynką i kupowałysmy sukienkę dla jej dwuletniej córeczki, pogadałysmy sobie i było super no i się okazuje, że już wózek prawie mam
Anne, to było TO
Westi, wjeszcze z dwa tygodnie pochodzę i koniec praktyk - powiem Ci, że uczciwie wyrobię wszystkie godziny i cieszę się, że mam te praktyki, bo czas mi szybciej leci
a tak z innej beczki, wczoraj się spotkałam z moją kuzynką i kupowałysmy sukienkę dla jej dwuletniej córeczki, pogadałysmy sobie i było super no i się okazuje, że już wózek prawie mam
Anne, to było TO
reklama
Podziel się: