reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Westi,

nie wazne ,nie bedziemy sie wglebiac w temat:)

czysto,nic sie nie dzieje,wczoraj to byl chwilowy wybryk i bylo tego tak malo ze prawie wcale:)

reklama
Dostałam @ !!!!!!!!!!!!!!!!

Dzwonię do Novum

Czad :D podjęzykowa coś za słaba:)
Co do 1 d.c. nie- Pierwszy dzień to jak masz konkretne krwawienie.
Tak w klinikach mi mówili. Ale jak miałaś dzwonić to dzwoń dzisiaj. Ale do stymulacji czy coś to jutro będzie 1 d.c. :) A jak stymulacja od 2 d.c. tzn,że pojutrze pewnie.Ale właśnie jak to będzie, bo skoro krótki protokół to już pojutrze powinnaś brać leki,a jak długi to trochę długo zejdzie, czekaj, czekaj, bo się pogubiłam :D

Ostatnia edycja:
NAjki, skoro rano przyszła @, to dziś 1dc :)

Westi, wjeszcze z dwa tygodnie pochodzę i koniec praktyk - powiem Ci, że uczciwie wyrobię wszystkie godziny :) i cieszę się, że mam te praktyki, bo czas mi szybciej leci:)
a tak z innej beczki, wczoraj się spotkałam z moją kuzynką i kupowałysmy sukienkę dla jej dwuletniej córeczki, pogadałysmy sobie i było super:) no i się okazuje, że już wózek prawie mam :D

Anne, to było TO :)

A ja nie wiadomo czy nie wyląduję w szpitalu. Kolejny raz już morfologia zła . Pani Doktor kazała zrobić CRP. Jeżeli wynik będzie za wysoki to do szpitala mam jechać. Odbieram o 12 , stres mnie zżera

Mam nadzieję ze będzie ok. Ale przerażona jestem bo niedawno się mężowi śniło że Szymek się urodził za wcześnie

Iga, ja dziś czuję się dobrze:) wczoraj trochę pobolewał mnie brzuch, aż łyknęłam nospę. szpinak z makaronem dzis na obiad :)

reklama
Do góry