reklama
Tak to łącze. Znów mi jest źle na żołądku. :/A właśnie, co do progesteronu...ktoś wczoraj pisał, że powoduje problemy żołądkowe? West, Ty?
Ann a Tobie co po pgr?
Ja mam okrutne wzdęcia od tego cholerstwa...
Ale dziś już nie biorę, więc może odetchnę!
Jutro z beta sprawdzę prg
anika11
Fanka BB :)
a po co chcesz sprawdzac prg? ktoś Ci kazał?Tak to łącze. Znów mi jest źle na żołądku. :/
Jutro z beta sprawdzę prg
NAjki, u mnie progesteron powodował wzdęcia i zaparcia cały I trymestr:/ masakra!!!! :/
annemarie
A właśnie, co do progesteronu...ktoś wczoraj pisał, że powoduje problemy żołądkowe? West, Ty?
Ann a Tobie co po pgr?
Ja mam okrutne wzdęcia od tego cholerstwa...
Ale dziś już nie biorę, więc może odetchnę!
ja sie przezucilam w domu na prolutex,od zastrzykow boli mnie troche brzuch,ale to nic nowego,po pregostanie ,jak go biore do-ustnie to zwala mnie z nog, chodze jak nacpana.
Wiec mam system,rano Prolutex, poludnie 2xdowcipnie,wieczorem jako tabletki na spanie.We wtorek zrobie progest i estradiol, to zobacze jak to wyglada.
iga2421
Hej kochane :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze dziewczynki &&&&&
Ja się czuje ok teraz coś kręgosłup mnie boli ledwo siedzę. Jak zwykle wstaje głodna, a dopiero 7
W ogóle miałam okropny sen. Iga snilas mi się i powiedziałaś, że w 8 tc serduszko przestało u mojego maluszka bić ja nie wiem skąd te sny. ..
zaraz jadę do kliniki po recepte bo znów źle obliczyłam luteine moja matematyka
Miłego dnia :***
To ja chyba przestane się udzielać żebyś nie miała juz takich brzydkich snów
W pn. W zasadzie. Jak jutro nie będzie przyrostu to i prg mi nie potrzebne. Fakt.a po co chcesz sprawdzac prg? ktoś Ci kazał?
NAjki, u mnie progesteron powodował wzdęcia i zaparcia cały I trymestr:/ masakra!!!! :/
reklama
Podziel się: