reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

❤❤❤ No, ja myślę :) Swoją drogą z kim wczoraj się nie spotkałam to mówił co zrobi z kasą, a co będzie do jutra to ja nie wiem.. mój ojciec miał kiedyś piątkę.. nie zapomnę tego... :O

Aj nie wiem... jak z nim rozmawiałam czemu czy coś to tylko się uśmiechał, że nie wie..

Dzisiaj idę do kuzyna córki w odwiedziny..kończy pół roku zaraz, a ja nie mogłam się do nich zebrać, ale nie dają mi żyć, piszą kiedy ciocia przyjdzie do Juleczki brrrrrrrrrrrrrrr, gdzie ja z nimi w ogóle się nie zadaję.. no, ale idę, będzie spokój...

ewunka, dziękuję!..
Monis dumna jestem z Ciebie wiesz? ;*
Postępy robisz. Nie uciekasz od dzieci
Ja w sobote nie dalam rady. Mialam jechac do kuzynki. Jest mlodsza ode mnie, ma dwojke w tym urodzonego w marcu maluszka...ja w czwartek dowiedzialam ze o porazce i nie dalabym rady spojzec na malucha. I w ogole na nich. Wzorcowa mloda rodzinka, dzieci, pies, dom z ogrodkiem. Zazdro no...

Ale wierze ze przyjdzie czas ze bedziemy siedziec razem w tym ich ogrodku a nasze dzieciaki beda sie wspolnie bawic w piaskownicy ;)

reklama
Ann jak sie czujesz po podrozy? U mnie wszystko dziala i czytam Was czesto z telefonu, moge polubic ale jak chce odpisac to klawiatura ktora sie pojawia swiruje! Pojawia sie i znika i szlag mnie trafia. Ale dzisiaj cud sie stal i hula jak ta lala! :-D

Westi no chyba wlasnie nie do konca tak jest. Musze dopytac o szczegoly. W Invikcie mowili ze jak program skonczy sie w czerwcu a bede miala mrozaki to za przechowywanie place - owszem ale np.transfery beda darmowe.
A jak Ty sie czujesz Kochana;*???
Tak. Krio masz za free. Chyba, że zaraz cis znów wymyślą :/

Ann jak sie czujesz po podrozy? U mnie wszystko dziala i czytam Was czesto z telefonu, moge polubic ale jak chce odpisac to klawiatura ktora sie pojawia swiruje! Pojawia sie i znika i szlag mnie trafia. Ale dzisiaj cud sie stal i hula jak ta lala! :-D

Westi no chyba wlasnie nie do konca tak jest. Musze dopytac o szczegoly. W Invikcie mowili ze jak program skonczy sie w czerwcu a bede miala mrozaki to za przechowywanie place - owszem ale np.transfery beda darmowe.
A jak Ty sie czujesz Kochana;*???
Mnie się wydaje ale tylko wydaje ze kończy się na razie refundacjia leków .A reszta pozostaje bez zmian .Ale już niedługo myślę w nowym roku zdusza in vitro w zarodku nową ustawą .

Tak. Krio masz za free. Chyba, że zaraz cis znów wymyślą :/
No fakt. Moze byc roznie:/ Pisiory zasrane...
Co by sie nie udalo zrobic w refundacji, bede zadowolona bo jak na razie podejscie prywatne jest po za moim zasiegiem..

Jak sie czujesz Kochana?;* jestes w domciu? Na L4?

Monis dumna jestem z Ciebie wiesz? ;*
Postępy robisz. Nie uciekasz od dzieci
Ja w sobote nie dalam rady. Mialam jechac do kuzynki. Jest mlodsza ode mnie, ma dwojke w tym urodzonego w marcu maluszka...ja w czwartek dowiedzialam ze o porazce i nie dalabym rady spojzec na malucha. I w ogole na nich. Wzorcowa mloda rodzinka, dzieci, pies, dom z ogrodkiem. Zazdro no...

Ale wierze ze przyjdzie czas ze bedziemy siedziec razem w tym ich ogrodku a nasze dzieciaki beda sie wspolnie bawic w piaskownicy ;)

Mi doktorek powiedział, że jeśli @ wypadnie po 10 czerwca to na in vitro z refundacją będzie za późno.

:*:*:*
Ja przez to też nie szłam do tego kuzyna, póki mała była mała.. ale swoją drogą ta ich córa jest tak śmieszna.. nie taki typowy bobas tylko jak chłopiec, któremu założono sukienkę :-D Inaczej jak taki maluch świeży, a inaczej już większe też..
A jeszcze inna sprawa, że moja rodzina mnie nie boli, tylko M.. nie wiem czemu tak mam, może dlatego, że tam aż tyle dzieci jest..

Ten kuzyn też młodszy ode mnie 3 lata.. ma 22;/
Ale tak jak mówisz.. też będziemy przynudzać z tymi wszystkimi matkami w piaskownicy..

Ann, :*:*:* jak tam Mamuśka?:) Jak dla mnie nie musisz nawet robić bety :p wiem, że jesteś w ciąży :)

No fakt. Moze byc roznie:/ Pisiory zasrane...
Co by sie nie udalo zrobic w refundacji, bede zadowolona bo jak na razie podejscie prywatne jest po za moim zasiegiem..

Jak sie czujesz Kochana?;* jestes w domciu? Na L4?
Sorki ja źle wcześniej napisałam. No zabierają wszystko. A teraz ten projekt z zapłodnienieM jednego zarodka. Masakra.

OK dziś. Nawet martwi mnie brak bólu brzucha:) jeszcze mam zwolnienie. Do pn. We wtorek do pracy. Ajc :/
AaA odstaw te luteine. :) wyrobisz się! Nie ma innej opcji :)

kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

6: ilka - betowanie
6: wiolciab – II betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji

7: westaice - II betowanie :)
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
7: kinia - betowanie
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Martka który masz tydzień ciąży? Jaki termin porodu? U mnie jeszcze nie było słychać serduszka, dr stwierdził jednak że je widać. Jak duży jest bobas?

reklama
Dziewczyny przestalam krwawic, plamic. Czuje sie ok. Mam zwolnienie z pracy. Moj lekarz mowi, ze do porodu juz nie wroce, no trudno. Sluchajcie ja w domu mam caly czas leżeć? Czy ja moge posiedziec, wyjsc na lawke zaczerpnac swiezego powietrza??

Do góry