reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Madzionga dzieciaczki tez się męczą :* jest wszystko dobrze ! I mi nawet nic innego nie myśl ! :*
Moniusia a die zdziwisz. Ale w druga stronę. :) będzie z tego ciaza :)
Ew ja 1 :) a myślałam, że po drodze do kuchni zemdleje z głodu :) ha

reklama
Madzionga, bo Ci nastukam jakie przestały istnieć!

Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razem :D bo z każdym razem jest coraz gorzej :D

1. Transfer dwóch słabych zarodków
2. Jeden zarodek slaby-nie było transferu
3. Żadna komórka się nie zapłodniła (jedna diploidalnie)
4. Na to wychodzi, że... nie będzie nawet punkcji :D tak obstawiam i czuję:) mogę postawić na to te 60 baniek, które jutro wygram :p
Hahaah glupku Ty! Po pierwsze 60 baniek zgarniam ja i rzucam prace w pizdu :p ale spoko poddziele sie z Toba:) a po drugie wierze ze teraz ten doktorek da z siebie wszystko i beda dorodne jajca, ladne zarodki i transfer. A pozniej ladna beta i nudnych 9 miechow ❤

Wow! Udalo mi sie w koncu odp z tego glupiego teflonu!!

To moze odstawie juz dzis? Juz 6 pelnych dni biore..dzis jest 7. W ogole Miro powiedzial najpietw zeby brac 6 dni a potem na wizycie ze 8..moge sobie odstawic juz?:unsure:

Ja tak właśnie odstawiłam w Krakowie , tak kazali:) Jak najpierw kazał 6 to dajesz :)

Hahaah glupku Ty! Po pierwsze 60 baniek zgarniam ja i rzucam prace w pizdu :p ale spoko poddziele sie z Toba:) a po drugie wierze ze teraz ten doktorek da z siebie wszystko i beda dorodne jajca, ladne zarodki i transfer. A pozniej ladna beta i nudnych 9 miechow ❤
Wow! Udalo mi sie w koncu odp z tego glupiego teflonu!!

Nie no serio, przeczuwam coś tak śmiesznego, że aż mi ręce opadną :p ostatnio było też rzekome zakażenie hcv, ciekawe co teraz :laugh2:
No ej podziel się. Wiesz, że ja jak Ty nie wiedziałąś czy dostaniesz telefon z invicty tak mi Ciebie było szkoda i jak grałam w lotto też była kumulacja to mówiłam, że dam Ci na te 2 podejścia jak coś haha. Tylko zastanawiałam się jak powiem M. że co daje koleżance z forum :laugh2: ale później stwiedziłam, że tych groszy by nie zauważył :D także jak coś to pamiętaj o mnie:laugh2:

TA,TA,TA yhy ta :p On się praktycznie nie postarał :p Bo nie ma o co się starać :p chyba, że ten zamiennik clo coś zdziała :p

Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razem :D bo z każdym razem jest coraz gorzej :D

4. Na to wychodzi, że... nie będzie nawet punkcji :D tak obstawiam i czuję:) mogę postawić na to te 60 baniek, które jutro wygram :p
Jasny gwint. .....
A stymulują Cię za każdym razem inaczej .? Zmieniają protokół leki .?

4. 10 pobranych komórek, 6 się zapłodni pięknie, podadzą ci dwa swiezaki, reszta sie ładnie zamrozi i będzie czekać na mamę przynajmniej rok na zimowisku; taki obstawiam scenariusz :D

Najki - dzwoniłam wczoraj po tym jak napisałaś ze są miejsca wolne - wogole tego nie brałam pod uwagę wiec dzieki za info. Jutro zadzwonię do nich jeszcze raz, mam czas do 10 bo potem mam wozytę w swojej klinice i wtedy muszę zlozyc juz wniosek o zmianę. Jak nic sie nie dowiem jutro to idę do InviMedu. A czy w Novum nie musi byc przerwy miedzy stymulacjami? Ty wogole jeszcze nie miałaś okresu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Megi zadzwon na ogolny nr i popros o polaczenie z koordynatorem w sprawie zmiany realizatora. A jak sie nie uda no to bierz Invimed. Tez bralam pod uwagr. Wszystko lepsze niz Invicta..
Babka powiedziala cos ze moze lekarz zadecyduje zeby zrobiv cykl przerwy a ja na to ze wtedy nie zdarze...powiedziala ze o tym zadecyduje lekarz. Nie sadze wiec zeby swiadomie mnie do siebie brali wiedzac ze nie wyrobimy soe z procedura. Bede nalegala na rozpoczecie juz, bez przerwy. To moja ostatnia szansa..
Nie mam jeszcze okresu. Ja dopiero tydz.temu mialam punkcje, biore lutke

Ja tak właśnie odstawiłam w Krakowie , tak kazali:) Jak najpierw kazał 6 to dajesz :)

Nie no serio, przeczuwam coś tak śmiesznego, że aż mi ręce opadną :p ostatnio było też rzekome zakażenie hcv, ciekawe co teraz :laugh2:
No ej podziel się. Wiesz, że ja jak Ty nie wiedziałąś czy dostaniesz telefon z invicty tak mi Ciebie było szkoda i jak grałam w lotto też była kumulacja to mówiłam, że dam Ci na te 2 podejścia jak coś haha. Tylko zastanawiałam się jak powiem M. że co daje koleżance z forum :laugh2: ale później stwiedziłam, że tych groszy by nie zauważył :D także jak coś to pamiętaj o mnie:laugh2:

TA,TA,TA yhy ta :p On się praktycznie nie postarał :p Bo nie ma o co się starać :p chyba, że ten zamiennik clo coś zdziała :p
Hahahaha świruska kochana ❤
Pewnie ze Ci odpale! Co ja se zrobie z taka kasa :eek:
Wymysli cos. Musi. Ostatnia szansa. Jego druga. To punkt honoru zeby dac z siebie maksa!

reklama
Do góry