reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzionga dzieciaczki tez się męczą :* jest wszystko dobrze ! I mi nawet nic innego nie myśl ! :*
Moniusia a die zdziwisz. Ale w druga stronę. :) będzie z tego ciaza :)
Ew ja 1 :) a myślałam, że po drodze do kuchni zemdleje z głodu :) ha

reklama
Madzionga, bo Ci nastukam jakie przestały istnieć!

Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razem :D bo z każdym razem jest coraz gorzej :D

1. Transfer dwóch słabych zarodków
2. Jeden zarodek slaby-nie było transferu
3. Żadna komórka się nie zapłodniła (jedna diploidalnie)
4. Na to wychodzi, że... nie będzie nawet punkcji :D tak obstawiam i czuję:) mogę postawić na to te 60 baniek, które jutro wygram :p
Hahaah glupku Ty! Po pierwsze 60 baniek zgarniam ja i rzucam prace w pizdu :p ale spoko poddziele sie z Toba:) a po drugie wierze ze teraz ten doktorek da z siebie wszystko i beda dorodne jajca, ladne zarodki i transfer. A pozniej ladna beta i nudnych 9 miechow ❤

Wow! Udalo mi sie w koncu odp z tego glupiego teflonu!!

To moze odstawie juz dzis? Juz 6 pelnych dni biore..dzis jest 7. W ogole Miro powiedzial najpietw zeby brac 6 dni a potem na wizycie ze 8..moge sobie odstawic juz?:unsure:

Ja tak właśnie odstawiłam w Krakowie , tak kazali:) Jak najpierw kazał 6 to dajesz :)

Hahaah glupku Ty! Po pierwsze 60 baniek zgarniam ja i rzucam prace w pizdu :p ale spoko poddziele sie z Toba:) a po drugie wierze ze teraz ten doktorek da z siebie wszystko i beda dorodne jajca, ladne zarodki i transfer. A pozniej ladna beta i nudnych 9 miechow ❤
Wow! Udalo mi sie w koncu odp z tego glupiego teflonu!!

Nie no serio, przeczuwam coś tak śmiesznego, że aż mi ręce opadną :p ostatnio było też rzekome zakażenie hcv, ciekawe co teraz :laugh2:
No ej podziel się. Wiesz, że ja jak Ty nie wiedziałąś czy dostaniesz telefon z invicty tak mi Ciebie było szkoda i jak grałam w lotto też była kumulacja to mówiłam, że dam Ci na te 2 podejścia jak coś haha. Tylko zastanawiałam się jak powiem M. że co daje koleżance z forum :laugh2: ale później stwiedziłam, że tych groszy by nie zauważył :D także jak coś to pamiętaj o mnie:laugh2:

TA,TA,TA yhy ta :p On się praktycznie nie postarał :p Bo nie ma o co się starać :p chyba, że ten zamiennik clo coś zdziała :p

Ja się zastnawiam jak to teraz będzie za tym 4 razem :D bo z każdym razem jest coraz gorzej :D

4. Na to wychodzi, że... nie będzie nawet punkcji :D tak obstawiam i czuję:) mogę postawić na to te 60 baniek, które jutro wygram :p
Jasny gwint. .....
A stymulują Cię za każdym razem inaczej .? Zmieniają protokół leki .?

4. 10 pobranych komórek, 6 się zapłodni pięknie, podadzą ci dwa swiezaki, reszta sie ładnie zamrozi i będzie czekać na mamę przynajmniej rok na zimowisku; taki obstawiam scenariusz :D

Najki - dzwoniłam wczoraj po tym jak napisałaś ze są miejsca wolne - wogole tego nie brałam pod uwagę wiec dzieki za info. Jutro zadzwonię do nich jeszcze raz, mam czas do 10 bo potem mam wozytę w swojej klinice i wtedy muszę zlozyc juz wniosek o zmianę. Jak nic sie nie dowiem jutro to idę do InviMedu. A czy w Novum nie musi byc przerwy miedzy stymulacjami? Ty wogole jeszcze nie miałaś okresu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Megi zadzwon na ogolny nr i popros o polaczenie z koordynatorem w sprawie zmiany realizatora. A jak sie nie uda no to bierz Invimed. Tez bralam pod uwagr. Wszystko lepsze niz Invicta..
Babka powiedziala cos ze moze lekarz zadecyduje zeby zrobiv cykl przerwy a ja na to ze wtedy nie zdarze...powiedziala ze o tym zadecyduje lekarz. Nie sadze wiec zeby swiadomie mnie do siebie brali wiedzac ze nie wyrobimy soe z procedura. Bede nalegala na rozpoczecie juz, bez przerwy. To moja ostatnia szansa..
Nie mam jeszcze okresu. Ja dopiero tydz.temu mialam punkcje, biore lutke

Ja tak właśnie odstawiłam w Krakowie , tak kazali:) Jak najpierw kazał 6 to dajesz :)

Nie no serio, przeczuwam coś tak śmiesznego, że aż mi ręce opadną :p ostatnio było też rzekome zakażenie hcv, ciekawe co teraz :laugh2:
No ej podziel się. Wiesz, że ja jak Ty nie wiedziałąś czy dostaniesz telefon z invicty tak mi Ciebie było szkoda i jak grałam w lotto też była kumulacja to mówiłam, że dam Ci na te 2 podejścia jak coś haha. Tylko zastanawiałam się jak powiem M. że co daje koleżance z forum :laugh2: ale później stwiedziłam, że tych groszy by nie zauważył :D także jak coś to pamiętaj o mnie:laugh2:

TA,TA,TA yhy ta :p On się praktycznie nie postarał :p Bo nie ma o co się starać :p chyba, że ten zamiennik clo coś zdziała :p
Hahahaha świruska kochana ❤
Pewnie ze Ci odpale! Co ja se zrobie z taka kasa :eek:
Wymysli cos. Musi. Ostatnia szansa. Jego druga. To punkt honoru zeby dac z siebie maksa!

reklama
Do góry