reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak widać wysokość bety nie ma znaczenia, przy duzo niższych dziewczyny widziały swoje kropki, a tylko ja nie widzialam . Jutro mam dzien prawdy, juz sie nie mogę doczekać
ja tez...ale z perspektywy czasu jakoś w miarę minęło te 2 tygodnie.. nie wiem jak tu 9 mc wytrzymać :) jutro nam się wszystko wyjaśni mam nadzieję :)

reklama
Ewela współczuję teściowej. Moja niby nic nikomu nie rozgada oprócz swojej córci. Jej zawsze wszystko wypaple i juz nic jej nie mowie.

Dzis mamy tu wiele ważnych wydarzen:) kciuków nie puszczamy :)

MAJ

4: Butterfly - transfer
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
4: kinia – betowanie
4: Monia_IBA - betowanie

5: Falka302 – II betowanie
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
5: martka83 - wizyta serduszkowa
6: westaice – betowanie
6: ilka - betowanie
6: wiolciab – II betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
7: kinia - betowanie
9: koralik – wizyta przed crio
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
15: pisanka89 - wizyta u gin prowadząćego ciążę
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Pisanka super ze wrocilas i nigdzie z Ewela sie nie wybierajcie :) tu sie wszystko zaczelo i będzie trwac... :D
Ewunka to kiedy pierwsze podgladanie? Dopiero co Twoja stymulacja byla daleeeeeko w kalendarzu a tu juz 3 dzien. Czas leci jak szalony :)
West obiecany taniec oddtanczony! :Djeszcze jutro doprawie i w piatek beta jak ta lala ;) po pozytywnej becie wracasz do pracy czy idziesz na l4?

reklama
Miałam fostipur 225 i menopur 75
A teraz mam gonal 300 i menopur 75
ja bym odczekala przynajmniej 1 pełny cykl. Po pierwsze krwawienie po odstawieniu leków, to nie miesiaczka. Po drugie często robia się torbiele czynnościowe ae to w następnym cyklu, a nie w tym wymuszonym. Czyli odstawiasz leki, jest krwawienie, a potem czekasz 60 dni na @ bo jest torbiel czynnosciowa. A to znaczy, ze gospodarka hormonalna jest do d.... I co wtedy na takim cyklu stymulacja? Czyli odstawienie leków i krwawienie. A potem czekanie na prawdziwy @ i od niego antyki i reszta ekipy:-) po poronieniu kaza odczekać 1-2 cykle, bo potem może być problem z zajściem, albo utrzymaniem. A gospodarka hormonalna tto nie tylko podawany zewnętrznie prg czy e2 (np. jest jeszcze e1 i e3, tak samo prg jest jeszcze prgOH...)To impreza za kupe kasy, wiec wolałabym mieć wszystko pod kontrolą:-p na tyle ile się da:-)

Do góry