Niestety u mnie tez lipa [emoji20] będziemy sie szykować sie do crio , dzisiaj 9 dpt wiec odstawiam tabletki bo to nie ma sensu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety u mnie tez lipa [emoji20] będziemy sie szykować sie do crio , dzisiaj 9 dpt wiec odstawiam tabletki bo to nie ma sensu .
LO LO. ! Pięknie :* kciuki zaciskam juz !Przykro mi i powodzenia na przyszłość.. !
ANIKA, Kochana wprowadź mnie w kalendarz ten ostatni raz 17 maja - wizyta przed stymulacją
Nie ma norm do nowych odczynników, nie da się porównać AMh na starych i nowych odczynnikach. Na starych odczynnikach norma była do 4.00 obecnie za norme uznaje się nawet 7-8.00 ale to lekarze sami interpretują. Bo norm jako norm na nowych odczynnikach nie ma. Nie jest to wzrost geometryczny. Ja na starych miałam 3,5 a na nowym prawie 8.00 po stymulacji gdzie powinno trochę spaść. Ogólnie AMH samo nie jest miarodajne ido tego żeby zbadać rezewre wykonuje się inhibinę B.Samo AMH coś mówi, ale nie jest 100% pewne, a na pewno nie służy do przewidywania pcos.Na wynik jajcobrania odpowidaa nie tylko rezerwa, ale przysadka i wrazliwość receptorów. Dlatego obie panie z takim samym AMH mogą mieć takie same dawki gonadotropin i różne wyniki stymulacji:-)AMH sie juz dawno nie dzieli. Odczynniki byly starej generacji teraz sa nowej i zawsze norma jest na wyniku. Ja mam AMH 13 i tez mam PCOS. Faktycznie jak Ewunka pisala u mnie bylo ostrożnie ze stymulacja tylko 150 menopuru i nic wiecej a i tak jajeczka wystrzelily w kosmos i mialam ich tyle ze redukowali dawke do 100 i tak jak kiedys pisalam estradiol 7000 my to sie z tym pcos mamy
Martka, Hess,Anika,Madzionga,Agatek,Iga,Nikaa,Strawbelka pamiętacie przyrosty swoich bet? Podzielcie sie proszę
Ilka jak sie czujesz? Beta nadal w piatek?
Westaice ja za Ciebie oddtancze taniec.chcesz? do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&
Butterfly zaraz zobaczysz na monitorrzr usg swoja swiecaca kropke. Cudowne uczucie. A pozniej sie zobaczycie za jakies 4tyg ponownie
wiem co czujesz ktore podejscie mialas??Niestety u mnie tez lipa [emoji20] będziemy sie szykować sie do crio , dzisiaj 9 dpt wiec odstawiam tabletki bo to nie ma sensu .
przykro mi. dobrze, że masz po kogo wracać !!!Niestety u mnie tez lipa [emoji20] będziemy sie szykować sie do crio , dzisiaj 9 dpt wiec odstawiam tabletki bo to nie ma sensu .
lec do wawy do kunickiegoilka, kinia przykro mi Trzymajcie się mocno
Dzwonili już do mnie. Niestety w mojej klinice nie ma miejsc...proponują Invicte w Wawie. Ale bardziej zastanawiam się nad Novum. Muszę to przemyśleć. Dojazdy + moja praca to nie jest łatwa sprawa...
Dzwoniłam już tam się zorientować, co i jak i jest jedno ALE. Zmienię realizatora na Novum. Przeniosą mnie tam, a lekarz może stwierdzić że przecież potrzebny jest czas pomiędzy stymulacjami. A ja dopiero jedną skończyłam. I co wtedy? Invicta proponuje stymulacje od razu...ale wiem, że to też nie jest korzystne dla organizmu..