reklama
annemarie
Fanka BB :)
Właśnie wcześniej pisałam, że ja miałam AMH 29,2 i nikt mi niczego nie dzielił. To efekt PCOS. [/QUOTE
Majac AMH 14 tez moze byc,czy sie myle????
anika11
Nawet nad Wisła w Poznaniu?
Ann jak w drugim dniu zakropkowania?
Martka jak z plamienia?
Strawbelka u Ciebie spokój?
Megi :*
Najki dziś mają dzwonić prawda? Czekam na informacje :*
Ew weź Ty się zastrusiuj, bo mało Cię.
Ann jak w drugim dniu zakropkowania?
Martka jak z plamienia?
Strawbelka u Ciebie spokój?
Megi :*
Najki dziś mają dzwonić prawda? Czekam na informacje :*
Ew weź Ty się zastrusiuj, bo mało Cię.
Falka302
AMH sie juz dawno nie dzieli. Odczynniki byly starej generacji teraz sa nowej i zawsze norma jest na wyniku. Ja mam AMH 13 i tez mam PCOS. Faktycznie jak Ewunka pisala u mnie bylo ostrożnie ze stymulacja tylko 150 menopuru i nic wiecej a i tak jajeczka wystrzelily w kosmos i mialam ich tyle ze redukowali dawke do 100 i tak jak kiedys pisalam estradiol 7000 my to sie z tym pcos mamy
Martka, Hess,Anika,Madzionga,Agatek,Iga,Nikaa,Strawbelka pamiętacie przyrosty swoich bet? Podzielcie sie proszę
Ilka jak sie czujesz? Beta nadal w piatek?
Westaice ja za Ciebie oddtancze taniec.chcesz? do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&
Butterfly zaraz zobaczysz na monitorrzr usg swoja swiecaca kropke. Cudowne uczucie. A pozniej sie zobaczycie za jakies 4tyg ponownie
Martka, Hess,Anika,Madzionga,Agatek,Iga,Nikaa,Strawbelka pamiętacie przyrosty swoich bet? Podzielcie sie proszę
Westaice ja za Ciebie oddtancze taniec.chcesz? do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&
Butterfly zaraz zobaczysz na monitorrzr usg swoja swiecaca kropke. Cudowne uczucie. A pozniej sie zobaczycie za jakies 4tyg ponownie
annemarie - myślę, że też może być. Raczej jako normę traktują wynik 1-3 czy jakoś tak. A 14 to też już sporawo. Choć nie wiem, czy żeby stwierdzić PCOS, to chyba jeszcze patrzy się na wygląd jajników, czy jest owulacja, czy nie itd. Bo przy moim PCOS nie ma owulacji, mam pełno malutkich pęcherzyków, wysokie AMH, prg też nie jest odpowiedni w odpowiedniej fazie cyklu.
9dpt - 186; 11dpt - 353; 13dpt - 834; 15dpt - 2408; 18dpt - 8782 tyle moich wyników...AMH sie juz dawno nie dzieli. Odczynniki byly starej generacji teraz sa nowej i zawsze norma jest na wyniku. Ja mam AMH 13 i tez mam PCOS. Faktycznie jak Ewunka pisala u mnie bylo ostrożnie ze stymulacja tylko 150 menopuru i nic wiecej a i tak jajeczka wystrzelily w kosmos i mialam ich tyle ze redukowali dawke do 100 i tak jak kiedys pisalam estradiol 7000 my to sie z tym pcos mamy
reklama
Podziel się: