reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anika11 - nie martw się, ja ruchy czułam dopiero od 19tc i to też nie non stop tylko na początku tylko wieczorem i na zasadzie 2-3 kopniaki i do widzenia.

reklama
Nawet nad Wisła w Poznaniu? ;)

Ann jak w drugim dniu zakropkowania? :)
Martka jak z plamienia?
Strawbelka u Ciebie spokój?
Megi :*
Najki dziś mają dzwonić prawda? Czekam na informacje :*
Ew weź Ty się zastrusiuj, bo mało Cię. :)

AMH sie juz dawno nie dzieli. Odczynniki byly starej generacji teraz sa nowej i zawsze norma jest na wyniku. Ja mam AMH 13 i tez mam PCOS. Faktycznie jak Ewunka pisala u mnie bylo ostrożnie ze stymulacja tylko 150 menopuru i nic wiecej a i tak jajeczka wystrzelily w kosmos i mialam ich tyle ze redukowali dawke do 100 i tak jak kiedys pisalam estradiol 7000 :) my to sie z tym pcos mamy ;)
Martka, Hess,Anika,Madzionga,Agatek,Iga,Nikaa,Strawbelka pamiętacie przyrosty swoich bet? Podzielcie sie proszę:rolleyes2:
Ilka jak sie czujesz? Beta nadal w piatek?
Westaice ja za Ciebie oddtancze taniec.chcesz?:-) :) do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&
Butterfly zaraz zobaczysz na monitorrzr usg swoja swiecaca kropke. Cudowne uczucie. A pozniej sie zobaczycie za jakies 4tyg ponownie :D

annemarie - myślę, że też może być. Raczej jako normę traktują wynik 1-3 czy jakoś tak. A 14 to też już sporawo. Choć nie wiem, czy żeby stwierdzić PCOS, to chyba jeszcze patrzy się na wygląd jajników, czy jest owulacja, czy nie itd. Bo przy moim PCOS nie ma owulacji, mam pełno malutkich pęcherzyków, wysokie AMH, prg też nie jest odpowiedni w odpowiedniej fazie cyklu.

AMH sie juz dawno nie dzieli. Odczynniki byly starej generacji teraz sa nowej i zawsze norma jest na wyniku. Ja mam AMH 13 i tez mam PCOS. Faktycznie jak Ewunka pisala u mnie bylo ostrożnie ze stymulacja tylko 150 menopuru i nic wiecej a i tak jajeczka wystrzelily w kosmos i mialam ich tyle ze redukowali dawke do 100 i tak jak kiedys pisalam estradiol 7000 :) my to sie z tym pcos mamy ;)
Martka, Hess,Anika,Madzionga,Agatek,Iga,Nikaa,Strawbelka pamiętacie przyrosty swoich bet? Podzielcie sie proszę:rolleyes2:
Ilka jak sie czujesz? Beta nadal w piatek?
Westaice ja za Ciebie oddtancze taniec.chcesz?:-) :) do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&
Butterfly zaraz zobaczysz na monitorrzr usg swoja swiecaca kropke. Cudowne uczucie. A pozniej sie zobaczycie za jakies 4tyg ponownie :D
9dpt - 186; 11dpt - 353; 13dpt - 834; 15dpt - 2408; 18dpt - 8782 :) tyle moich wyników...

reklama
Tak na pewno pco wynik miał to tylko potwierdzić. Zresztą ma bardzo podobny wyniki do mojego ... kto z kim przystaje takim się staje :errr::szok:

Do góry