reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana bol piersi to nic w porównaniu z tym bólem jak maluszek Cię kopnie w późniejszym czasie np w wątrobę albo żołądek. Ja teraz mam problem ze snem bo właśnie całe flaki mnie w środku bolą . To dopiero katorga.
Czyli same przyjemności ;) no ale marzyłyśmy o tym wiec bron Boże nie narzekam, wszystko zniosę byle było z kropkiem db

Ja dzisiaj zaliczyłam chrzest kibelka z rana, ale przypomniałam sobie, ze przeciez jakies 15 min wcześniej połknęłam tabletki i ze nie chcę ich stracić, więc głębokie wdechy wydechy i mówię"stop"! :) odkrylam ze landynki pomagają, tylko trzeba jeść jeden za drugim :)

Butterfly, nie zadzownoa już ;) od dzisiaj będziesz w ciazy i tak masz siebie traktować :)

Kinia, teraz już nic nie zmienisz, ale wiem, ze strach przeogromny. Kciuki cały czas!

A ja mam brzuch!! Najprawdziwszy!! Wciągnąć się nie da! I już go zauważają! Co to się narobilo! Jutro zaczynam 20tydzień :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Agatek przytulam :* słuchaj się dziewczyn. I spójrz na Anike. Juz ba praktyki lata. Tak krwia ka z maluchem załatwiła :)

Aniko nie bardzo rozumiem? Czemu jutro dobru dzień?

Kinia tylko spokój może nas uratować.

Ann ja Cię proszę nie gadaj do nich po czesku. :)

reklama
Ja dzisiaj zaliczyłam chrzest kibelka z rana, ale przypomniałam sobie, ze przeciez jakies 15 min wcześniej połknęłam tabletki i ze nie chcę ich stracić, więc głębokie wdechy wydechy i mówię"stop"! :) odkrylam ze landynki pomagają, tylko trzeba jeść jeden za drugim :)
Spróbuj jeszcze cukierków imbirowych! Mi pomagały :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry