reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A rachunek zaplacilas?:D:D:D
W klinice się podmyjesz.
W zeszłym tygodniu wymieniali nam piony i faktycznie była kartka,że jednego dnia nie będzie wody i nie można korzystać z WC,ale byliśmy wtedy w pracy,więc to nie był kłopot. Co prawda kartka była w sprawie poniedziałku, ale oo bulgotaniu e kranie wnoszę,że wody nie było codziennie. I dziś znowu :-\ Dzwonię do męża i pytam czy widział jakaś kartkę na dole, na co on: "Przecież wiesz,że nawet gdyby kartka była na całe drzwi,to bym na nią nie zwrócił uwagi".
I ja faktycznie to wiem - dla mojego męża takie przyziemne rzeczy nie mają kompletnie znaczenia. Poradził,żebym się umyła w wodzie mineralnej :-)

W zeszłym tygodniu wymieniali nam piony i faktycznie była kartka,że jednego dnia nie będzie wody i nie można korzystać z WC,ale byliśmy wtedy w pracy,więc to nie był kłopot. Co prawda kartka była w sprawie poniedziałku, ale oo bulgotaniu e kranie wnoszę,że wody nie było codziennie. I dziś znowu :-\ Dzwonię do męża i pytam czy widział jakaś kartkę na dole, na co on: "Przecież wiesz,że nawet gdyby kartka była na całe drzwi,to bym na nią nie zwrócił uwagi".
I ja faktycznie to wiem - dla mojego męża takie przyziemne rzeczy nie mają kompletnie znaczenia. Poradził,żebym się umyła w wodzie mineralnej :-)

Dobry pomyśl. Ale w klinice nie będziesz miała możliwości się podmyc? Ja mam 80km do kliniki i zawsze przed wizyta szlam do łazienki żeby po podróży się odświeżyć.

Dzien dobry Moje Drogie :) piekny dzionek za oknem mamy :)
Butterfly powodzenia. Niech sie kropek wgryzie na 9 miesiecy :*
Olusja, Szila, kasia_basia cudownych widoczkow :*
Kinia, Monia_IBA bet na wysokościach
Agatek trzymaj się i lez plackiem.Bedzie dobrze:*
Westi jak sie masz?

Butterfly Powodzenia !!! od dziś będziesz w ciąży na 9 miesięcy :D
olusja1987 , szila09, kasia_basia , Pięknych widoczków życzę
kinia, Monia, Wysokich bet !!!!!!!!!!!
Agatek najważniejsze że ciąża żywa, ładnie leż bedzie dobrze !!!! &&&&&&&&

Dobry pomyśl. Ale w klinice nie będziesz miała możliwości się podmyc? Ja mam 80km do kliniki i zawsze przed wizyta szlam do łazienki żeby po podróży się odświeżyć.

Jeśli sala będzie ta sama,co ostatnio, to miałam tam swoją łazienkę. Nie wiem tylko czy transfer jest w gabinecie lekarza czy w sali zabiegowej. Ale w sumie w gabinecie też jest łazienka. Dam radę :-)

Dzien dobry Moje Drogie :) piekny dzionek za oknem mamy :)
Butterfly powodzenia. Niech sie kropek wgryzie na 9 miesiecy :*
Olusja, Szila, kasia_basia cudownych widoczkow :*
Kinia, Monia_IBA bet na wysokościach
Agatek trzymaj się i lez plackiem.Bedzie dobrze:*
Westi jak sie masz?
A dziękuję. Jeszcze egzystuje :) bywało lepiej. :)
A jak u Ciebie ?

Butterfly Powodzenia !!! od dziś będziesz w ciąży na 9 miesięcy :D
olusja1987 , szila09, kasia_basia , Pięknych widoczków życzę
kinia, Monia, Wysokich bet !!!!!!!!!!!
Agatek najważniejsze że ciąża żywa, ładnie leż bedzie dobrze !!!! &&&&&&&&

Dziękuję :-) Jeśli tylko z maluchami wszystko ok, to wiem, że jeden ze mną zostanie- nie biorę pod uwagę innej opcji :-) Tylko tak cholernie boję się tego, że coś poszło nie tak i że zadzwonią. Przed chwilą dzwonił mój manager i serce przestało mi bić na moment :-\

reklama
Hej dziewczyny
Podczytywałam Was cały weekend, ale jakoś tak nie było czasu napisac
Falka gratulacje!!!! :***

Najki ja tez nic nikomu nie powiedziałam z rodziny, strasznie mnie juz to męczy, tym bardziej ze rodzina i znajomi juz naprawde ostro się pytaja o 2 dzidzie, wiec zaczełam już wszystkich unikac, zeby nie musiec się tłumaczyć. Bardzo zle to wszystko znosze, z moim m. bardzo zle sie układa, in vitro u nas wszystko zepsuło....

Agatek ojj lekarze w szpitalu są okropni, uwazaja, ze wszystko wiedza i sa najwazniejsi na swiecie, a mam wrazenie, ze pracuja tam niedorobieni lekarze, do ktorych prywatnie pacjenci by po prostu nie przyszli, Powiem Ci tak, ze mialam w rodzinie przypadek krwiaka, ktory był na połączeniu macicy z łożyskiem, nie wiadomo było, co z tego będzie, ale się udało donosic, krwiak zanikł, dziecko ma 7 lat juz :) wiec u Ciebie tez bedzie dobrze, uda się napewno!!!! trzymam kciuki

Iga mysle, ze w ciaze spokojnie mozesz juz zajsc po takim czasie, ale pytanie czy to nie za mała róznica wieku? mam kolezanki co rok po roku maja dzieci i mowia, ze tragedia, ze jednak by sie nie zdecydowały tak szybko, no ale tosama juz musisz zdecydowac

Ann super, ze już jesteś po transferze, trzymam kciuki zeby sie dzieciaczki przyjeły!!! :)

Do góry