Wlasnie w aptece szukalam ale nie mieli, dzisiaj w pracy mam imbir i juz z herbata wypiłam
reklama
butterfly1331
Moderator
W zeszłym tygodniu wymieniali nam piony i faktycznie była kartka,że jednego dnia nie będzie wody i nie można korzystać z WC,ale byliśmy wtedy w pracy,więc to nie był kłopot. Co prawda kartka była w sprawie poniedziałku, ale oo bulgotaniu e kranie wnoszę,że wody nie było codziennie. I dziś znowu :-\ Dzwonię do męża i pytam czy widział jakaś kartkę na dole, na co on: "Przecież wiesz,że nawet gdyby kartka była na całe drzwi,to bym na nią nie zwrócił uwagi".A rachunek zaplacilas?
W klinice się podmyjesz.
I ja faktycznie to wiem - dla mojego męża takie przyziemne rzeczy nie mają kompletnie znaczenia. Poradził,żebym się umyła w wodzie mineralnej :-)
iga2421
Fanka BB :)
W zeszłym tygodniu wymieniali nam piony i faktycznie była kartka,że jednego dnia nie będzie wody i nie można korzystać z WC,ale byliśmy wtedy w pracy,więc to nie był kłopot. Co prawda kartka była w sprawie poniedziałku, ale oo bulgotaniu e kranie wnoszę,że wody nie było codziennie. I dziś znowu :-\ Dzwonię do męża i pytam czy widział jakaś kartkę na dole, na co on: "Przecież wiesz,że nawet gdyby kartka była na całe drzwi,to bym na nią nie zwrócił uwagi".
I ja faktycznie to wiem - dla mojego męża takie przyziemne rzeczy nie mają kompletnie znaczenia. Poradził,żebym się umyła w wodzie mineralnej :-)
Dobry pomyśl. Ale w klinice nie będziesz miała możliwości się podmyc? Ja mam 80km do kliniki i zawsze przed wizyta szlam do łazienki żeby po podróży się odświeżyć.
koralik83
Dzien dobry Moje Drogie piekny dzionek za oknem mamy
Butterfly powodzenia. Niech sie kropek wgryzie na 9 miesiecy :*
Olusja, Szila, kasia_basia cudownych widoczkow :*
Kinia, Monia_IBA bet na wysokościach
Agatek trzymaj się i lez plackiem.Bedzie dobrze:*
Westi jak sie masz?
Westi jak sie masz?
Butterfly Powodzenia !!! od dziś będziesz w ciąży na 9 miesięcy
olusja1987 , szila09, kasia_basia , Pięknych widoczków życzę
kinia, Monia, Wysokich bet !!!!!!!!!!!
Agatek najważniejsze że ciąża żywa, ładnie leż bedzie dobrze !!!! &&&&&&&&
butterfly1331
Moderator
Dobry pomyśl. Ale w klinice nie będziesz miała możliwości się podmyc? Ja mam 80km do kliniki i zawsze przed wizyta szlam do łazienki żeby po podróży się odświeżyć.
Jeśli sala będzie ta sama,co ostatnio, to miałam tam swoją łazienkę. Nie wiem tylko czy transfer jest w gabinecie lekarza czy w sali zabiegowej. Ale w sumie w gabinecie też jest łazienka. Dam radę :-)
A dziękuję. Jeszcze egzystuje bywało lepiej.Dzien dobry Moje Drogie piekny dzionek za oknem mamy
Westi jak sie masz?
A jak u Ciebie ?
butterfly1331
Moderator
Butterfly Powodzenia !!! od dziś będziesz w ciąży na 9 miesięcy
Dziękuję :-) Jeśli tylko z maluchami wszystko ok, to wiem, że jeden ze mną zostanie- nie biorę pod uwagę innej opcji :-) Tylko tak cholernie boję się tego, że coś poszło nie tak i że zadzwonią. Przed chwilą dzwonił mój manager i serce przestało mi bić na moment :-\
koralik83
A ja czekam do pon i decyzji czy bedzie crio w przyszlym tygodniu(oby oby oby). Ale emocje na forum nie pozwalaja ochłonac i odetchnąć.A dziękuję. Jeszcze egzystuje bywało lepiej.
A jak u Ciebie ?
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Podczytywałam Was cały weekend, ale jakoś tak nie było czasu napisac
Falka gratulacje!!!! :***
Najki ja tez nic nikomu nie powiedziałam z rodziny, strasznie mnie juz to męczy, tym bardziej ze rodzina i znajomi juz naprawde ostro się pytaja o 2 dzidzie, wiec zaczełam już wszystkich unikac, zeby nie musiec się tłumaczyć. Bardzo zle to wszystko znosze, z moim m. bardzo zle sie układa, in vitro u nas wszystko zepsuło....
Agatek ojj lekarze w szpitalu są okropni, uwazaja, ze wszystko wiedza i sa najwazniejsi na swiecie, a mam wrazenie, ze pracuja tam niedorobieni lekarze, do ktorych prywatnie pacjenci by po prostu nie przyszli, Powiem Ci tak, ze mialam w rodzinie przypadek krwiaka, ktory był na połączeniu macicy z łożyskiem, nie wiadomo było, co z tego będzie, ale się udało donosic, krwiak zanikł, dziecko ma 7 lat juz wiec u Ciebie tez bedzie dobrze, uda się napewno!!!! trzymam kciuki
Iga mysle, ze w ciaze spokojnie mozesz juz zajsc po takim czasie, ale pytanie czy to nie za mała róznica wieku? mam kolezanki co rok po roku maja dzieci i mowia, ze tragedia, ze jednak by sie nie zdecydowały tak szybko, no ale tosama juz musisz zdecydowac
Ann super, ze już jesteś po transferze, trzymam kciuki zeby sie dzieciaczki przyjeły!!!
Podczytywałam Was cały weekend, ale jakoś tak nie było czasu napisac
Falka gratulacje!!!! :***
Najki ja tez nic nikomu nie powiedziałam z rodziny, strasznie mnie juz to męczy, tym bardziej ze rodzina i znajomi juz naprawde ostro się pytaja o 2 dzidzie, wiec zaczełam już wszystkich unikac, zeby nie musiec się tłumaczyć. Bardzo zle to wszystko znosze, z moim m. bardzo zle sie układa, in vitro u nas wszystko zepsuło....
Agatek ojj lekarze w szpitalu są okropni, uwazaja, ze wszystko wiedza i sa najwazniejsi na swiecie, a mam wrazenie, ze pracuja tam niedorobieni lekarze, do ktorych prywatnie pacjenci by po prostu nie przyszli, Powiem Ci tak, ze mialam w rodzinie przypadek krwiaka, ktory był na połączeniu macicy z łożyskiem, nie wiadomo było, co z tego będzie, ale się udało donosic, krwiak zanikł, dziecko ma 7 lat juz wiec u Ciebie tez bedzie dobrze, uda się napewno!!!! trzymam kciuki
Iga mysle, ze w ciaze spokojnie mozesz juz zajsc po takim czasie, ale pytanie czy to nie za mała róznica wieku? mam kolezanki co rok po roku maja dzieci i mowia, ze tragedia, ze jednak by sie nie zdecydowały tak szybko, no ale tosama juz musisz zdecydowac
Ann super, ze już jesteś po transferze, trzymam kciuki zeby sie dzieciaczki przyjeły!!!
Podziel się: