reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana bol piersi to nic w porównaniu z tym bólem jak maluszek Cię kopnie w późniejszym czasie np w wątrobę albo żołądek. Ja teraz mam problem ze snem bo właśnie całe flaki mnie w środku bolą . To dopiero katorga.
Czyli same przyjemności ;) no ale marzyłyśmy o tym wiec bron Boże nie narzekam, wszystko zniosę byle było z kropkiem db

Ja dzisiaj zaliczyłam chrzest kibelka z rana, ale przypomniałam sobie, ze przeciez jakies 15 min wcześniej połknęłam tabletki i ze nie chcę ich stracić, więc głębokie wdechy wydechy i mówię"stop"! :) odkrylam ze landynki pomagają, tylko trzeba jeść jeden za drugim :)

Butterfly, nie zadzownoa już ;) od dzisiaj będziesz w ciazy i tak masz siebie traktować :)

Kinia, teraz już nic nie zmienisz, ale wiem, ze strach przeogromny. Kciuki cały czas!

A ja mam brzuch!! Najprawdziwszy!! Wciągnąć się nie da! I już go zauważają! Co to się narobilo! Jutro zaczynam 20tydzień :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Agatek przytulam :* słuchaj się dziewczyn. I spójrz na Anike. Juz ba praktyki lata. Tak krwia ka z maluchem załatwiła :)

Aniko nie bardzo rozumiem? Czemu jutro dobru dzień?

Kinia tylko spokój może nas uratować.

Ann ja Cię proszę nie gadaj do nich po czesku. :)

reklama
Ja dzisiaj zaliczyłam chrzest kibelka z rana, ale przypomniałam sobie, ze przeciez jakies 15 min wcześniej połknęłam tabletki i ze nie chcę ich stracić, więc głębokie wdechy wydechy i mówię"stop"! :) odkrylam ze landynki pomagają, tylko trzeba jeść jeden za drugim :)
Spróbuj jeszcze cukierków imbirowych! Mi pomagały :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry